U zocht op: office

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


C-mine Crib

C-mine 12 -3600Genk

CReatieve Innovatieve Business, dat is waar Crib voor staat!Op de grondvesten van de mijn van Winterslag ondersteunt deze incubator jonge, innovatieve bedrijven bij hun opstart of groei.

Office - Plus

Henry Fordlaan 18 -3600Genk

Kantoorbenodigdheden fabricatie kantoorbenodigdheden groothandel kantoorbenodigdheden kleinhandel bureelbenodigdheden kleinhandel bureelbenodigdheden groothandel bureelbenodigdheden fabricatie

Tristate Xl

Gieterijstraat 147 -3600Genk

Appmax

Mieënbroekstraat 35 -3600Genk

Het Bedrijf

Raf Mailleuxstraat 25 -3600Genk

Vlegel Technology

Thor Park 8300 -3600Genk

Vlegel Technology is een nieuw en ambitieus ingenieursbedrijf gespecialiseerd in het verbeteren en automatiseren van industriële processen en machines.

Cf-ventilatie Team

Cockerillplaats 14 -3600Genk

CF-Ventilatieteam voorziet in een totaalpakket, gaande van het omvormen van ontwerpstudies naar uitvoeringsplannen tot het afregelen van de geplaatste ventilatiesystemen.

´t Atelier Vastmans

Bochtlaan 5 -3600Genk

´t Atelier is een gespecialiseerde vakhandel met schildersbenodigdheden, tekenmaterialen, papier, hobbymaterialen, kantoorbenodigdheden en alles voor kopiëren, printen, plotten en scannen, laser meettoestellen en inlijstingen.

V.m.c.

Turfstraat 107 -3600Genk

Maak uw taalkeuze - Choisissez votre langue - Select your language nederlands francais english

Drukkerij Cornelissen

Evence Coppéelaan 74 -3600Genk

Welkom bij Drukkerij Cornelissen! CORNELISSEN bvba, drukkerij en bureelartikelen, bestaat twee generaties. Deze twee onderling verbonden diensten, samengebracht in één onderneming vormen een flexibel geheel dat beantwoordt aan alle behoeftes van elke

Higenius

Nieuwpoortlaan 15b -3600Genk

Wij zijn HiGENiUS. In de eerste plaats een professioneel schoonmaakbedrijf in Limburg. Klopt helemaal, maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat.

Amano Europe

Westerring 2 -3600Genk

Met zijn afdelingen ontwikkeling, verkoop, installatie en ondersteuning van software en hardware biedt Amano als internationale onderneming totaaloplossingen op gebied van tijdsregistratie, toegangscontrole en parkeersystemen.

Zeppe

Transportlaan 4 -3600Genk

Scan

Grotestraat 209 -3600Genk

Henri Essers En Zonen Internationaal Transport

Transportlaan 4 -3600Genk

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

Aegilog

Kriekboomstraat 9 -3600Genk

AEGILOG staat voor Aerden Gilbert Logistics, bij uitstek uw contact as zelfstandige multimodale veiligheidsadviseur gevaarlijke goederen (weg, spoor en binnenvaart), trainer Code 95 (bijscholing rijbewijs vrachtwagen- en buschauffeurs), ...

Recor Bedding

Melbergstraat 6 -3600Genk

Belgian manufacturer of quality sofas, bedrooms, diningrooms ans livingrooms Recor Bedding, Quality Furniture from Belgium meubelen, meubles, furniture, bankstellen,salons,suitesnrecor,relax,incliners,recliners,bedrooms,dinignrooms,livingrooms,uphols

Bedrijfsfilm.be

Oostlaan 24 -3600Genk

Marketing | Videoreportages - Bedrijfsfilm.be maakt professionele bedrijfsreportages, promotiefilms & marketingvideo`s voor horeca, kmo en vastgoed. 85% van de consumenten is eerder geneigd te willen werken met bedrijven dat video?s gebruikt.

Babee

Weg Naar As 67 -3600Genk

Coforce

Berenbroekstraat 21 -3600Genk

Palca

Grotestraat 67 -3600Genk

Machiels Building Solutions

Mondeolaan 5 -3600Genk

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Dextra

Loofstraat 14 -3600Genk

Wij ontzorgen u voor uw volledige personeelsadministratie. Zo kan u zich als ondernemer volledig focussen op uw kerntaken. Wij voorzien maandelijks een persoonlijk contactmoment waarop we de diverse thema bespreken.

Apo´s

Vennestraat 79 -3600Genk

Encri

Rootenstraat 8 -3600Genk

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Arits Consulting

Bonderstraat 3 -3600Genk

Management Rapportering Organisatie Ontwikkeling en HR Management Projectontwikkeling Interim Management

Quali - Print

Marcel Habetslaan 26 -3600Genk

Arto

Wildetijmstraat 22 -3600Genk

Vill´ Art

Winterslagstraat 90 -3600Genk

X-design Pro

Slingerweg 52 -3600Genk

X-design Pro is een grafisch en ontwikkelingsbureau gespecialiseerd in dynamische websites. Wij ontwikkelen websites, ontwerpen logo´s, folders tot volledige huisstijlen.

Maes Totaalprojecten

Horizonlaan 26 -3600Genk

Naast de verkoop zorgen wij ook voor een vakkundige plaatsing van uw installaties.Nauwkeurig onderhoud en reiniging behoren verder ook tot onze servicespecialiteiten.Door het toepassen van thermische fotografie en vermogensmetingen zorgen wij voor

Pelucas

Hasseltweg 247 -3600Genk

In de buitenafdeling vindt men naast diverse soorten potterie, meststoffen, potgronden, ... een buitengewone verzameling van planten die aangevoerd worden uit al dan niet eigen kwekerijen waar kwaliteit de belangrijkste vereiste is.

M@g

Jaarbeurslaan 6 -3600Genk

limburghal.com limburghal.com Hal,Hal Leonard,Jaws,Ncl

Tempo

Hasseltweg 443 -3600Genk

Voor een krediet op maat en aan de beste voorwaarden bent u bij Tempo Krediet aan het juiste adres.

Compact Food Cleaning

Koerweg 79 -3600Genk

Uw partner in industriële reiniging.

Il Granito

Toekomstlaan 2 -3600Genk

natuursteenbedrijf,specialiteiten,granito,graniet,marmer,copyrightA ,route,pagii,like,over,home,site,free,please,visit,this,your,what,want ilgranito.tk

Itzu Cleaning

Snoekweyerstraat 1 -3600Genk

Service Net nv deed in 1996 zijn intrede in de markt van de schoonmaak en aanverwante facilitaire diensten. Inmiddels werd de groep uitgebreid met Service@Home bvba (thuishulp met dienstencheques) en Service Support bvba (ruitenwasserij)

Brim

Jaarbeurslaan 23 -3600Genk

Bruno Service Station. Dankzij ons netwerk van 17 service stations verspreid over Limburg kunt u overal kwaliteitsvolle brandstoffen tanken. Geniet met de Bruno tankkaarten van vele voordelen.

D.p.m.

Schepersweg 131 -3600Genk

De firma Depuydt, gevestigd in Genk, groeide de afgelopen jaren uit van eenmanszaak tot een gerespecteerd en dynamisch schildersbedrijf, gedragen door ervaring, creativiteit, know-how én de begeestering van zaakvoerder Didier Depuydt.

Swinnen Hoogwerksystemen

Hasseltweg 284 -3600Genk

Niet alleen bieden wij een breed scala aan ladders, trapladders, steigers, hoogwerkers, gevelsteigers, montageliften, ... aan; wij zijn tevens gespecialiseerd in speciale aluminium constructies (alu bordessen, brandladders, containertrappen, ...).

B-support

Truyenlandstraat 9 -3600Genk

Jurimex

Bochtlaan 32a -3600Genk

Juridisch en Technisch advies, Immobiliën en Expertises. Kopen, verkopen, huren of verhuren in alle vertrouwen ! Zaakvoerder: Jos Houben JurImEx: Immo in Limburg | JurImEx

Omx

Hoogveldstraat 59 -3600Genk

verkoop en verhuur van schaarliften en hoogtewerkers maar ook onderhoud en herstellingen