U zocht op: onderdelen voor de textielindustrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bmsvision

Spinnerijstraat 99 -8500Kortrijk

Met meer dan 40 jaar ervaring is BMSvision een toonaangevende wereldwijde leverancier van Manufacturing Execution Systems (MES) voor de productie-industrie, met een focus op de textiel- en kunststofindustrie.

Desmet Engineering

Wielsbeeksestraat 65 -8710Wielsbeke

Onze hoofdactiviteit bestaat uit engineering op maat waarbij wij een oplossing bieden om industriële toepassingen te automatiseren voor allerlei sectoren (machinebouw)Daarnaast zijn wij toeleverancier voor:conventioneel en CNC draai- en freeswerk..

Getco General Trading Company

Loofstraat(kor) 30 -8500Kortrijk

Introductiepagina getconv general trading company machines & onderdelen machines & pièces détachées maschinen & zubehörteile NON WOVEN COATING & LAMINATING DYEING & FINISHING ITMA-Flyer Agenturen - Agences - Vertretungen Beurzen - Foires - Messen Per

@sat

Kortrijksestraat 128 -8520Kuurne

Supplimax

Kortrijkstraat 343 -8560Wevelgem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stà„ubli Benelux

Meensesteenweg(bis) 407 -8501Kortrijk

Stäubli is global mechatronics solutions provider for textile machinery, quick couplings and industrial robots. With more than 3000 employees, the Stäubli Group is present in 24 countries and has agents in 50 countries around the world.