U zocht op: onderhoud gebouwen limburg

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Higenius

Nieuwpoortlaan 15b -3600Genk

Wij zijn HiGENiUS. In de eerste plaats een professioneel schoonmaakbedrijf in Limburg. Klopt helemaal, maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat.

Ac Facilities

Seinhuisstraat 3 -3600Genk

America Clean is al sinds jaren tachtig als schoonmaakbedrijf een begrip in Genk en omgeving. Waar oorspronkelijk de nadruk op glasreiniging lag, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een dienstenbedrijf met een uitgebreid aantal activiteiten

Service Support

Mieënbroekstraat 28 -3600Genk

Naast traditioneel schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ruitenwasserij, bieden wij ook tal van aanverwante diensten aan bij onze klanten.

Cf-ventilatie Team

Cockerillplaats 14 -3600Genk

CF-Ventilatieteam voorziet in een totaalpakket, gaande van het omvormen van ontwerpstudies naar uitvoeringsplannen tot het afregelen van de geplaatste ventilatiesystemen.

Eden Design

Woudstraat 5 -3600Genk

Eden design Automation is hoofdzakelijk actief in:- elektriciteitswerken en bordenbouw- automatisatie van huis/ gebouw- industriële automatisatie- onderhoud van elektrische machines/installaties- verlichting- parlofonie/videofonie

Alter Metal

Zuiderring 14 -3600Genk

Alter Metal profileert zich als een totaalaanbieder van alle mogelijke staal- en inoxoplossingen zowel voor industriëlen als particulieren.

Tectum Aluminium

Troisdorflaan 6 -3600Genk

Tectum Group is expert in daken, gevels en balustrades. Uw renovatie-, nieuwbouw- en onderhoudswerken volgen onze ervaren vakmensen op de voet op.Tectum Group levert steeds kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor lange termijn.

V D B Technics

Hengelhoefstraat 164 -3600Genk

Vandaag verzorgen wij voor onze klanten een totale service op gebied van elektromechanica. Wij staan in voor onderhoud, revisie, verhuizen van productie-eenheden alsook het vervaardigen van transportsystemen en transportbanden.

H.t.r. Dakwerken

Lentelaan 31 -3600Genk

HTR Dakwerken: met ons loopt alles van een leien dakje Alle dakwerken HTR Dakwerken in Genk werkt op overzet-, platte, en hellende daken. Ook voor isolatie- en gyprocwerken kunt u op ons rekenen.

Alufix

Molenblookstraat 5 -3600Genk

Welkom bij ALUFIX, wij zijn vooral gespecialiseerd in: Montage werkenPlaatsing van aluminium schrijnwerk en profielenPlaatsing van glas en paneelbeglazing Onderhoud en herstelling van gevels en schrijnwerk

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Maes Totaalprojecten

Horizonlaan 26 -3600Genk

Naast de verkoop zorgen wij ook voor een vakkundige plaatsing van uw installaties.Nauwkeurig onderhoud en reiniging behoren verder ook tot onze servicespecialiteiten.Door het toepassen van thermische fotografie en vermogensmetingen zorgen wij voor

Machiels Building Solutions

Mondeolaan 5 -3600Genk

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Cherub

Slagmolenweg 32 -3600Genk

Cherub is importeur en hoofddistributeur van beveiligingssoftware. Onze tagline “We secure your data” zegt eigenlijk letterlijk waar we voor staan. Wij beveiligen uw data, uw computers, uw servers en uw computernetwerken.

Morini Network Consulting

Akkerstraat 2 -3600Genk

Op zoek naar een flexibele en betrouwbare partner voor installatie, optimalisatie, beheer en onderhoud van je ICT-systemen?

X-service Plus

Jan Latoslaan 11 -3600Genk

Onze goed opgeleide medewerkers, staan garant voor een optimaal onderhoud aan uw mechanisch, hydraulisch of elektrisch aangedreven machines, industriële installaties, voor alle soorten laswerken en montage van eenvoudige tot zeer ingewikkelde ..

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.

Jsb Metaalwerken

Geleenlaan 18 -3600Genk

Onze werkzaamheden bestaan uit diverse metaalconstructies, laswerken (staal en inox), piping, renovatie, onderhoud en montage. Alle montagewerkzaamheden worden door onze eigen vakmensen uitgevoerd.

Limec

Jan Latos Laan 5 -3600Genk

Wij zijn de betrouwbare partner op het gebied van elektrische installaties.

Heveco

Eikelaarstraat 19a -3600Genk

Heveco is de specialist als het aankomt op bedrijfsautomatisering en industriele bordenbouw en elektriciteitswerken.