U zocht op: onderhoud installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Centrale Verwarming Van Herck

Blauwesteenstraat 77 -2550Kontich

De afdeling "technics" richt zich op automatisatie en engineering.De elektrische borden worden in eigen atelier samengesteld en getest.Software op maat voor PLC en LON toepassingen.

Metalced

Mechelsesteenweg 307 -2550Kontich

alle uitrusting en gereedschap voorgarages bandencentralescarrosserieherstelling benzinestations car-wash motoshopstotaalinrichtingen van werkplaatsen en ons

Kaeser Kompressoren

Heiveldekens 7 -2550Kontich

KAESER KOMPRESSOREN: Meer perslucht met minder energie!Ons gamma: schroefcompressoren, zuigercompressoren, mobiele compressoren, blowers, drogers, olievrije compressoren, filters, onderdelen, persluchtoutsourcing (perslucht per m³), 24u service, …

Glenn Verschueren

Oude Baan 8 -2550Kontich

Onderhoud centrale verwarming (gas en mazout) met wettelijk attest Herstellingen centrale verwarming Nieuwe installaties centrale verwarming/sanitair Renovatie oude cv installaties Renovatie badkamer Ontstoppingen Alle loodgieterij.

Manutech

Veldkant 10 -2550Kontich

Rolbruggen, hijsinstallaties, takels, balancers, grijpers, onderhoud, radiobesturingen, elektrische ombouw, service en depannage

Motoren Desmedt

Satenrozen 16 -2550Kontich

Al meer dan een halve eeuw laten we onze motoren voor je warmdraaien. Naast het herwikkelen van motoren voeren we herstellingen uit op alle soorten roterende machines.

Deurexpert

Hoge Akker 108 -2550Kontich

Specialist in het plaatsen van veiligheidsdeuren voor waarde lokalen met de hoogste graad aan waarde en persoonsbescherming !Voor elke toepassing hebben wij de geschikte beveiliging van A tot Z .

Motec

Groot Veld 26 -2550Kontich

MOTEC ` Marine and Offshore Technology ` is the name of our Antwerp based Technical office, offering services to the shipping and offshore industry: Le Havre- Hamburg range.A network of companies has been set up in Antwep , each of them specialists

Tim Security

Koningin Astridlaan 29 -2550Kontich

Installatie en onderhoud van alarmsystemen, brandsystemen, camerabewaking, toegangscontrole, telefooncentrales, parlofonie en videoparlofonie.

Stuvex International

Heiveldekens 8 -2550Kontich

U wilt uw installatie en arbeiders beschermen tegen stofexplosies en procesbranden? Zoek niet verder! Want de explosie-experts van StuvEx implementeren en onderhouden beveiligingssystemen tegen stofexplosies en brandbeveiliging in de procesindustrie.

Dcm Emba Metering & Control

Michel Geysemansstraat 1 -2550Kontich

DCM EMBA is synoniem voor +80 jaar ervaring en knowhow op het vlak van technische totaalinstallaties met betrekking tot vloeistofstromen voor haar klanten in de olie, gas en chemische industrie.

Hyva Belgium

Blauwesteenstraat 85 -2550Kontich

Hyva is fabrikant van laad en losmiddelen voor de transportindustrie. Hyva produceert deze in vestigingen wereldwijd. Dit geldt ook voor de hydraulische onderdelen om de installaties aan te drijven.

Air - Clima

Veldkant 8 -2550Kontich

Klimaat beheer koeling diepvries Bloemenkoeling koelplafond Isolatiebouw diepvrieskoel- kamers ventilatieplafond Airconditioning Argo Sanyo Ventilatie milieu Onderhoud 2424 service - Totaalprojecten Winkelinrichting.

Softconstruct

Singel 6 -2550Kontich

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de informatisering van honderden advocatenkantoren in Vlaanderen. Naast de ontwikkeling van professionele software-oplossingen, verzorgt Softconstruct ook de installatie en het onderhoud van IT-infrastructuur.

Auto´s Seghers

Koningin Astridlaan 81 -2550Kontich

Brolan.be

Satenrozen 6a -2550Kontich

Euronet

Mechelsesteenweg 315 -2550Kontich

40 jaar ervaring een adres EURONET problemen die een Ander niet kan oplossen doen wij.Met veel resultaat en ervaring primeert.

Condesco

Pierstraat 334 -2550Kontich

Deco-ren

Mechelsesteenweg 315m -2550Kontich

Briotherm

Herman De Nayerstraat 1a -2550Kontich

Bij Briotherm kan u rekenen op 40jaar ervaring in vloerverwarming.U kunt kiezen uit 6 systemenop lage temperatuurverwarming.

Renovanto

Duffelsesteenweg 235 -2550Kontich

The Sun House

Antwerpsesteenweg 14 -2550Kontich

Garage Astrid

Ooststatiestraat 166 -2550Kontich

Nissan - Belgium - Home kies uw taal - choisissez votre langue: NEDERLANDS | FRANCAIS Nissan Global

Vanstechelman

Pierstraat 231 -2550Kontich

Toyota - Omdat wij u bij een volgend bezoek onmiddellijk in de gekozen taal willen begroeten schrijven we een onschuldige cookie weg op uw machine. (IE en Netscape). Indien uw webbrowser echter is geconfigureeerd om geen cookies te aanvaarden, dan zu

Marinto

Herman De Nayerstraat 7b -2550Kontich

Gaspar Motors Antwerpen

Pierstraat 231 -2550Kontich

GMAN nv is officieel merkverdeler voor:Opel-Daewoo-Chevrolet-Cadillac-Corvette-Opelbestelwagens .Afdeling fleet en bedrijfswagensRuim aanbod tweedehandswagens met garantie5 vestigingen in de provincie Antwerpen.Verkoop-Onderhoud-herstellingen

Quackels Woningbouw

Groeningenlei 44 -2550Kontich

Quackels Woningbouw, bouwt uw droomhuis laag-energie en duurzaam.

Gebroeders Vereecken

Kartuizersweg 2 -2550Kontich

Glashandel Vereecken NV te Kontich in regio Antwerpen heeft jarenlange ervaring in glas, glazen deuren en aluminiumconstructies.

Schout Service

Herman De Nayerstraat 9j -2550Kontich

SCHOUT Service neemt de aanleg van een beregeningsinstallatie graag op zich en berekent aan de hand van een schaaltekening van uw tuin, paardepiste, tennisveld, breekwerf ,…

Easykit

Neerveld 15 -2550Kontich

Easykit. Installeren doen we samen.

All-connects

Satenrozen -2550Kontich

Lokaliseer, beheer & beveilig bedrijfsassets met materiaaltracker CHECK van Mijnmateriaaltracken.be!

Willemen

Herman De Nayerstraat 2 -2550Kontich

Machinens voor tuin en park, particulier en professioneel

Carwellness

Ooststatiestraat 187 -2550Kontich

Muysers Techniek

Herman De Nayerstraat 1 A -2550Kontich

Elite Stone - Stone Lights

Nachtegaalstraat 87 A -2550Kontich

Elite Stone is gespecialiseerde zaak in natuursteen

Essent Belgium

Veldkant 7 -2550Kontich

Een extra dimensie geven aan uw onderneming? Essent. Uw nieuwe energie. Elektriciteit- en gasleverancier. Essent 100% groene stroom garantie en de grootste producent van groene stroom in de Benelux.

Cosimco

Kartuizersweg 1 -2550Kontich

Cosimco bouwt en ontwikkelt vooral industriële gebouwen, magazijnen en kantoorgebouwen. Natuurlijk kunnen we het ontwerp van uw architect nauwkeurig uitvoeren. Maar indien gewenst kan ons eigen ontwerp- en bouwteam uw project va