U zocht op: onderhoud machines bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


M-services

Fotografielaan 18 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een kwalitatief woon- en werkklimaat dragen bij tot een betere levenskwaliteit, maar ook tot een meer duurzaam verbruik van uw energie.M-Services begeleidt u naar de juiste keuze in verwarming, ventilatie en airconditioning.

The Airconditioning Company

Neerlandweg 20 -2610Wilrijk (antwerpen)

The Airconditioning Company NV, afgekort TAC!, werd opgericht in januari 1999 en staat in voor het ontwerp, de levering, de plaatsing en het onderhoud van Heating, Ventilation en AirConditioning installaties. Daikin Superdealer.

Kbs-systems

Neerlandweg 26 -2610Wilrijk (antwerpen)

KBS fire protection systems is gespecialiseerd in de levering van brandbeveiligingsapparatuur en systemen, alsmede service en onderhoud hieraan.

Ag-tec

Boomsesteenweg 174 -2610Antwerpen

AG-TEC, exclusief vertegenwoordiger van CLAAS trekkers voor Belgïe. AG-TEC is een team van specialisten in trekkers en hooibouwmachines.

Dockx Industries

Terbekehofdreef 16 -2610Antwerpen

Dockx Industries - Lombaerts installeert ook industriële scheidingswanden voor de beveiliging en bescherming van uw machines en mensen. Handige afscheidingen zorgen bovendien voor compartimentering. Zo schept u moeiteloos "ruimtes in uw ruimte".

Gumani

Huisblokstraat 10 -2610Wilrijk

Emporia Invest Holding & Finance

Terbekehofdreef 10 -2610Antwerpen

Dockx Group bestaat uit een aantal onafhankelijke bedrijven die kwaliteitsvolle totaaloplossingen op maat aanbieden in deze bedrijfstakken:Verhuur van voertuigen, Nationale en internationale verhuizingen, Logistiek, expeditie, douane, weg

Euro-bearing Antwerp

Oversneslaan 52 -2610Antwerpen

Bij ons bestelt u niet minder dan 17.000 lagers uit voorraad. Van miniatuurlagers van 2 mm (d) tot grotere tonlagers van 2000mm (d). En staat de gepaste lager niet in onze catalogus? dan zoeken wij samen met u naar de gepaste oplossing.

Milieu En Koeltechniek

Jules Moretuslei 189 -2610Antwerpen

Milieu & Koeltechniek is een jong en dynamisch bedrijf .Wij bieden u zowel studie, installatie, onderhoud en service van koel-en vriesinstallaties, airconditioning, ventilatie en extracties.Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren en gemot

Robsan

Jules Moretuslei 378 -2610Wilrijk (antwerpen)

Met een oplossing van Slotenmakerij Rob in Wilrijk bent u letterlijk gerust: wij ontwerpen, maken en leveren de beste veiligheidsoplossingen. Voor uw deuren, ramen, en/of (garage)poorten. Onze slogan is niet voor niets ‘Rob doet alles op slot’