U zocht op: onderhoud machines bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Belgian Liftpower

Rijksweg 93 -2870Puurs

Alle informatie over BLE, FERILAB, GROVE,kranen,kraan,hydraulische kranen,Power Pad,tweedehandskranen,VALLA,tweedehands kranen BLE lifting equipment BLE, FERILAB, GROVE,kranen,kraan,hydraulische kranen,Power Pad,tweedehandskranen,VALLA,tweedehands kr

Algemeen Onderhoud Schrijnwerk

Raapveldstraat 2a -2870Puurs

De specialisten van A.O.S. trekken tot de uithoeken van België en over de landgrens heen om uw houtbewerkingsmachines te onderhouden.

Belgian Lifting & Equipment Company

Rijksweg 93 -2870Puurs

Verhuur van alle types hoogwerkersSchaarliften met uischuifbaar platformTelescopische hoogwerkers met rechtegiek of knikarmAlle types elektrisch of dieselaandrijvingen op rupsenService en onderdelen voor alle merken

Maes Technieken

Lichterstraat 48 -2870Puurs

We zijn gespecialiseerd in klimatisatie en elektriciteit, zowel op industrieel vlak als voor de particuliere klant.

Gebroeders Lenaerts

Dendermondsesteenweg 162 -2870Puurs

Viabuild

Gansbroekstraat 70 -2870Puurs

Viabuild is thuis in alle aspecten van complexe infrastructuurwerkzaamheden. Dankzij onze knowhow, mankracht en uitgebreid machinepark zijn we polyvalent en beheersen we elke fase van uw project. Precies wat u zoekt om uw project te laten slagen.

Gdv Bouw

Pullaarsteenweg 157 -2870Puurs-sint-amands

Bobinindus Power Systems

Rijksweg 77 -2870Puurs

Bobinindus Power Systems N.V. is reeds jaren gespecialiseerd in totaaloplossingen voor een breed spectrum aan behoeften op het gebied van energie en stroomgroepen en generatoren.