U zocht op: onderhoud machines installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rail Service Net

Ordamstraat 10 -2030Antwerpen

Rail Service Net volgende methodes mobiel aanbiedt om de uitval van een locomotief tot een minimum te beperken.Herstelling, Onderhoud, Diensten, Producten-Grondstoffen

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Verhaert

Schepelstraat 16 -2030Antwerpen

Mourik

Groenendaallaan 399 -2030Antwerpen

Mourik - Grondverzet, Wegenbouw, Burgerlijke bouw, Utiliteitsbouw, Industriële reiniging, Mechanisch werk, Milieutechniek, Betonreparatie, Beton conservering, Projectontwikkeling, Speciale producten Mourik - Home

Kenis Service

Ouland 9 -2030Antwerpen 3

Gespecialiseerd in nieuwbouw, ontwikkeling en reparaties van vacuüm-drukinstallaties voor de cleaning sector, richten wij ons zowel op particuliere als industriële toepassingen

Suurmond

Heizegemweg 7 -2030Antwerpen 3

Advies- en engineeringbureau. Leverancier voor de procesindustrie van o.a. pompen, filters en doseersystemen voor de procesindustrie. Tandwielpompen, filters, doseersystemen, zeefwisselaars, leverancier voor de procesindustrie.

Atsa Schoonmaak

Luithagen-haven 18 -2030Antwerpen

ATSA SCHOONMAAK werd opgericht door Philippe Stockmans. Dhr. Stockmans is reeds meer dan tien jaar bedrijvig in de schoonmaaksector en kan daardoor steunen op de juiste professionele competentie en know-how.

Team Industrial Services Belgium

Michiganstraat 16 -2030Antwerpen

Team Industrial Services is the worldwide leader in minimizing equipment and asset downtime, providing on-line maintenance, inspection and repair.

Service Power

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen

VERKOOPStoomgroepenDieselmotorenRuilmotorenOriginele onderdelenOnderhoud, herstellingen, revisie en nieuwe installaties

Survitec Service & Distribution

Vosseschijnstraat 44 -2030Antwerpen

Aqua Safety Equipment Introduction Skip intro

Xylos

Noorderlaan 139 -2030Antwerpen

Xylos levert ICT-oplossingen die bijdragen tot het succes van uw organisatie. Gaande van strategisch advies rond uw digitale transformatie, tot het begeleiden van uw gebruikers in deze verandering.

Cargotec Belgium

Heizegemweg 7 -2030Antwerpen

NULL

Hugo De Jongh

Noorderlaan 81 -2030Antwerpen

Onafhankelijk familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaringmaatwerk uit eigen werkhuisontwikkelen van liften op maat voor elk gebouw

Cuypers Vorkliften

Ketelhof 8 -2030Antwerpen

Van de kleinste elektrische vorkliften, over containerstackers, stapelaar, terminal trekkers naar grote hydraulische kranen, CUYPERS VORKLIFTEN verhuurt laad en los oplossingen op maat van elke klant.

Dockx Handling Equipment

Westeind 1 -2030Antwerpen

Ons verhuur-aanbod is zeer gevarieerd, maar steeds van top kwaliteit. O.a. heftrucks, reachstackers, containerhandlers, veegmachines, terminal trekkers en warehouse equipment.