U zocht op: onderhoud machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Keroma - Techniek

Kolenhavenstraat 1 -3600Genk

Ons bedrijf biedt u een totaalpakket aan onderhoudsartikelen. Voor de producten zijn wij Masterverdeler van de meest gangbare en professionele producten. Wat betreft de machines, volgen wij de lijn van NUMATIC en HAKO....

B & D Industries

Witmeerstraat 4 -3600Genk

De hoofdactiviteit situeert zich vooral in de betonverwerkende industrie. Dit gaat van het bouwen van betoncentrales, manipulatie, verwerking en transportinstallaties voor diverse betonprodukten zoals klinkers, welfsels, paletten, zand en grind, ….

Riwal Belgium

Winterbeeklaan 31 -3600Genk

Riwal biedt oplossingen voor werken op hoogte. Veiligheid en effici?ntie staan daarbij voorop. Als u bij ons een hoogwerker, verreiker of heftruck huurt, bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een machine die perfect past bij uw gebruiksbehoeften

Hamster Cleaning

Nieuwpoortlaan 17 -3600Genk

Hamster Cleaning reinigt en inspecteert luchtkanalen op professionele wijze. Dagelijks worden projecten uitgevoerd in verscheidene sectoren en (kantoor)omgevingen, zoals openbare gebouwen, kmo’s en multinationals, zorginstellingen, sporthallen, enz..

Eden Design

Woudstraat 5 -3600Genk

Eden design Automation is hoofdzakelijk actief in:- elektriciteitswerken en bordenbouw- automatisatie van huis/ gebouw- industriële automatisatie- onderhoud van elektrische machines/installaties- verlichting- parlofonie/videofonie

Eltec-dexis

Troisdorflaan 5 -3600Genk

Eltec Dexis is een fullservice dienstverlener in onderhoud en herstelling van industriële aandrijvingen en pompen. De allernieuwste ontwikkelingen in mechanica en pomptechniek worden daarbij in onze totaalservice geïntegreerd.

Keymaco

Winterbeeklaan 1 -3600Genk

Keymaco is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en herstelling van grondverzetmachines. Keymaco is concessionaris van de merken Case, Fermec en Libra Keymaco

Maes Totaalprojecten

Horizonlaan 26 -3600Genk

Naast de verkoop zorgen wij ook voor een vakkundige plaatsing van uw installaties.Nauwkeurig onderhoud en reiniging behoren verder ook tot onze servicespecialiteiten.Door het toepassen van thermische fotografie en vermogensmetingen zorgen wij voor

Cf-ventilatie Team

Cockerillplaats 14 -3600Genk

CF-Ventilatieteam voorziet in een totaalpakket, gaande van het omvormen van ontwerpstudies naar uitvoeringsplannen tot het afregelen van de geplaatste ventilatiesystemen.

X-service Plus

Jan Latoslaan 11 -3600Genk

Onze goed opgeleide medewerkers, staan garant voor een optimaal onderhoud aan uw mechanisch, hydraulisch of elektrisch aangedreven machines, industriële installaties, voor alle soorten laswerken en montage van eenvoudige tot zeer ingewikkelde ..

V D B Technics

Hengelhoefstraat 164 -3600Genk

Vandaag verzorgen wij voor onze klanten een totale service op gebied van elektromechanica. Wij staan in voor onderhoud, revisie, verhuizen van productie-eenheden alsook het vervaardigen van transportsystemen en transportbanden.

Youston

Mondeolaan 1 -3600Genk

Of u nu op zoek bent naar een leverancier voor het digitaliseren van documenten en foto`s of naar een partner voor het uitbesteden van uw volledig archief,Youston vindt voor u de beste oplossing!

Morini Network Consulting

Akkerstraat 2 -3600Genk

Op zoek naar een flexibele en betrouwbare partner voor installatie, optimalisatie, beheer en onderhoud van je ICT-systemen?

Eceb

Hengelhoefstraat 13 -3600Genk

:: Eceb bvba :: ----------------------- Your partner for Automation, Electro and networking Home Mijn Eceb Producten Diensten Klantendienst Over ons Copyright c 2005 - Eceb bvba | Juridisch beleid | Contacteer ons | Sitemap

Cherub

Slagmolenweg 32 -3600Genk

Cherub is importeur en hoofddistributeur van beveiligingssoftware. Onze tagline “We secure your data” zegt eigenlijk letterlijk waar we voor staan. Wij beveiligen uw data, uw computers, uw servers en uw computernetwerken.

Higenius

Nieuwpoortlaan 15b -3600Genk

Wij zijn HiGENiUS. In de eerste plaats een professioneel schoonmaakbedrijf in Limburg. Klopt helemaal, maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat.

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.

Brazil Company

Weg Naar As 110-112 -3600Genk

De specialist in koffiemachinesKoffie & toebehorenAlle apparaten voor horeca en GrootkeukensUw specialist voor exclusieve koffiesService 7 dagen op 7FRANKE volautomatische koffiemachinesBRASILIA espressomachines

Algemene Ondernemingen Pauli

Geleenlaan 16 -3600Genk

Site de la famille Pauli - Vanhove de Watermael-Boitsfort à Bruxelles en Belgique. Evénement familliaux, mariage, naissance et généalogie. Loisirs : Maître d'armes, Escrime, Accompagnateur en Montagne

Metallica Belgium

Hasseltweg 40 -3600Genk

Reeds meer dan 13 jaar kan u bij Metallica Belgium terecht voor al uw cilinderherstellingen, herstellingen aan uw drukpersen, metaaloppervlakten enz..Ook voor microlassen en galvanische technieken staan we steeds 24 uur per dag, 7 dagen per week ...

Tru Cleanroom Cleaning

Nieuwpoortlaan 15 B -3600Genk

Welkom bij TRU, het enige bedrijf dat exclusief gespecialiseerd is in cleanroom reiniging. Het specialisme en de kennis, bij een cleanroom cleaner, zijn noodzakelijk om de functionele normen van de cleanroom te kunnen behouden.

Machiels Building Solutions

Mondeolaan 5 -3600Genk

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Martens Industrie

Paniswijerstraat 2 -3600Genk

Martens Industrie Genk GESPECIALISEERD IN DE VERKOOP EN SERVICE VAN: HEFTRUCKS,STAPELAARS,TRANSPALETTEN, GRASMAAIERS,ZITMAAIERS EN TUINMACHINES, ZOWEL NIEUW ALS TWEEDEHANDS Paniswijerstraat 2 (Westerring) Industriezone Genk Zuid: Zone 5 3600 Genk T.