U zocht op: onderhoud plat dak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Solar Power Systems

Abtsdreef 143 -2940Stabroek

Zonnepanelen voor bedrijven. De voordelen van zonnepanelen voor bedrijven zijn legio. U voorziet in uw eigen schone energie en creëert ruimte voor investeringen op andere vlakken. Zelf energie opwekken was nog nooit zo eenvoudig.

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Roofcleaners

Dorp West 86 -2070Zwijndrecht

Roofcleaners Algemene dakwerken is een jong bedrijf met maar liefst 15 jaar ervaring in de bouw. Wij willen onze klanten zo goed als mogelijk helpen bij het realiseren van een waterdichte oplossing voor hun dak.

Sani Cvc

Molenstraat 56a -2850Boom

Pecora

Ternesselei 125 -2160Wommelgem

Torino Construct

Bergensesteenweg 421 -1600Sint-pieters-leeuw