U zocht op: onderhoud service

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Braem

Handzaamse Nieuwstraat 7 -8610Handzame

Braem nv, een toonaangevend bedrijf in de vrachtwagensector, met een brede en complete waaier aan producten en diensten, tot over de landsgrenzen heen.

Vks - Vanor Koel Service

Staatsbaan 36d -8610Kortemark

VKS is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, onderhouden en herstellen van zowel ammoniak als freon installaties, airconditioning en warmtepompen.

Segaf

Handzamestraat 4 -8610Kortemark

SEGAF levert en plaatst afsluitingen, poorten en automatisatie in gans Vlaanderen en Brussel. Afsluitingen, schuifpoorten, draaipoorten, omheiningen, poorten, poort, draaipoort, draaipoorten, schuifpoort, schuifpoorten ...

Duogroen

Wijnendalestraat 20 -8610Kortemark

Betrokkenheid, esthetiek en technische kennis zijn bij ons steeds in balans. Wij luisteren naar uw tuindromen en zetten deze om in uw gedroomde tuin.

Automobilia Trucks & Cars

Esenstraat 86 -8610Kortemark

De groep Soete is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de personenwagensector en het Volvo netwerk. Met haar zes concessies te Oostende, Zarren, Veurne, Roeselare, Brugge en Tielt biedt ze een optimale service aan! Volvo !

Constructie Lambrecht

Hoogledestraat 122 -8610Kortemark

De bedrijfsactiviteit van Constructie Lambrecht spitst zich vooral toe op de constructie van bulktanks voor diverse korrel- en poedervormige producten. En dit gaande van trailers voor veevoeders, meelproducten, granen, bloem, meststoffen, pellets,

Creaco

Vrijbosstraat 4 -8610Kortemark

Shelly´s

Kronevoordestraat 55 -8610Kortemark

Provoost-ostyn

Amersveldestraat 229 -8610Kortemark