U zocht op: ontwerp en engineering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Antwerp Lion Oil Works

Vlaamsekaai 2-5 -2000Antwerpen 1

Antwerp lionoil works is een hooggespecialiseerde onderneming met 70 jaar ervaring omtrent het exact gecontroleerd doseren van smeer- en productiemiddelen ,snelkoppelingen, smering, lionoil, smeersystemen, ....

Safety Science

Schaarbeekstraat 20 -9120Beveren-waas

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Rem B Hydraulics

Rouwbergskens 5 -2340Beerse

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van alle hydraulische installaties, systemen en componenten. Of het nu gaat om hydraulische pompen, motoren, cilinders of ventielen, u kunt steeds bij ons terecht.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Bvs Engineering

Poederleeseweg(hrt) 158 -2200Herentals

Pohlmann Engineering

Welvaartstraat (hrt) 2/1 -2200Herentals

Wmn Engineering

Wuustwezelseweg 96a -2990Wuustwezel

Mabo Engineering & Automation

Mallekotstraat 48 -2500Lier

Mabo Engineering & Automation ontwerpt en produceert automated guided vehicles (AGVs), componenten, op maat gemaakte machines met of zonder chauffeur en volledige warehouse automatisatie.

Studiebureel Stranger

Berchemlei 77 -2140Borgerhout (antwerpen)

Studiebureel Stranger in Borgerhout, Antwerpen is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in structurele engineering, steigerbouw en industrieel ontwerp.

Bimona

Spoorweglaan 25 -2610Wilrijk (antwerpen)

Bimona is een werving- en selectiekantoor gespecialiseerd in IT, Engineering en Life Sciences maar uiteraard doen wij ook corporate vacatures zoals Finance & HR.