U zocht op: ontwerp

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Axor

Goolderheideweg 9 -3950Bocholt

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, ... Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Ajk Renting

Kettingbrugweg 38 -3950Bocholt

AJK Ontwerpt en bouwt kuipopleggers en volumeopleggers voor transport van zand, grind, granen, bieten, schroot, afval, bouwmaterialen, glas, asfalt, ...

Sign Group

Kallerstraat 5 -3950Bocholt

Sign Group zorgt ervoor dat de huisstijl op elk voertuig van uw wagenpark correct, consequent en kostenbewust wordt geplaatst.

Inboco

Kettingbrugweg 50 -3950Kaulille

We bieden u een totaalpakket in staalconstructies en industriebouw. Wij zorgen voor alles: van ontwerp tot de volledige montage. Ook grotere projecten schrikken ons niet af. Door onze flexibele werkwijze spelen we snel in op al uw wensen.

Studio Leyssen Photograph

Dorpsstraat 22 -3950Bocholt

Studio Leyssen Photograph, professionele fotografie met specialisatie in portret, huwelijk, groepen, mode en publiciteit. Studio Leyssen Photograph portret,studio,foto,fotografie,baby,geboorte,geboortekaarten,lay-out,grafisch ontwerp,communie,kind,vo

Enervro

Kabienstraat 12 -3950Bocholt

Sleurs En Vangompel

Kaulillerweg 39 -3950Bocholt

Van de afbraak tot afwerking, van A tot Z. Wij nemen je te renoveren ruimte onder handen en dit in een zo strak mogelijke timing.

Plantura Kwekerij

Hoekstraat 23 -3950Bocholt

Wij zijn Plantura. Groothandel en kwekerij. Een familiebedrijf met een diepgewortelde voorliefde voor groen.

Devenox

Oude Hostieweg 48 -3950Bocholt

Vandewaerde

Hamonterweg 144 -3950Bocholt

Agro Vrolix

Brogelerweg 142 -3950Bocholt

Jnr Technics

Ambachtstraat 2 -3950Bocholt

JNR Technics is in 2005 opgericht door Ronny Bollen te Ellikom. Het bedrijf spitste zich toe op rioleringswerken, van ontstoppingen tot aanleg van riolering. In 2006 is Jacky Peeters in het bedrijf gestapt en start het bedrijf met tanksaneringen.