U zocht op: ontwerpen van meubelen op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Interioo

Gentseweg 145 -9120Beveren-waas

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend.

Toon De Somer

Bredastraat 127 -2060Antwerpen

Totale kantooroplossingen voor kantoormeubelen, machines en benodigdheden.

Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Ilwa

Schoolstraat 9 -2870Puurs-sint-amands

Ilwa Antwerpen maakt hoogkwalitatieve en duurzame keukens op maat. Ook voor andere meubels op maat (tv-meubel, dressing, badmeubel, vestiare, bureau, enz.) bent u hier aan het juiste adres.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Verna Web Applications

Ringlaan 109 -2240Zandhoven

Verna Web Applications staat voor webdesign op maat tegen zeer budgetvriendelijke prijzen, gespecialiseerd in KMO websites, vele referenties Webdesign op maat | KMO websites | Verna Web Applications

Dd & B Outdoor Living

Terbekehofdreef 27 -2610Antwerpen

DD&B outdoor living is een jong en trendy bedrijf waar de klant centraal staat. In samenspraak ontwerpen we tijdloze creaties rekening houdend met het budget van onze klanten.

Alnareca

Rembert Dodoensstraat 11 -2800Mechelen

Van Staal

Baeckelmansstraat 131 -2830Willebroek

Stalen design tafels en onderstellen op maat gemaakt in Belgi?. Oog voor detail, robuuste oppervlaktebehandelingen en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Lento Interiors

Isabellalei 138 -2018Antwerpen

Maatwerk schrikt mensen vaak af, omdat het duurder zou uitvallen. Toch is dat niet altijd het geval. Als u in serie- geproduceerde kwaliteitslabels gaat vergelijken met interieurs op maat, zult u merken dat ook het label zijn meerprijs kent.

Kaai Design

Vlaamsekaai 45 -2000Antwerpen

Kaaidesign :kaaidesign Antwerpen, interieurontwerp, realisatie, designmeubelen, maatwerk. Naast een ruim bemeten showroom op de Vlaamse kaai in antwerpen, op het trendy Zuid, huisvest kaaidesign ook nog/D, een interieur en ontwerp bureau.

Jara Productions

Jacob Jordaensstraat 118 -2018Antwerpen

Opmaat Maatsoftware - op maat access migratie, web design en software in antwerpen - access migration  Opmaat.be ontwikkelt uw websites op maat. We specialiseren ons in het maken van projecten met vlotte dataverwerking door u als klant. U kan zelf

Dillen Group

Frans Birontlaan 79 -2600Antwerpen

Balthazar Events

Keizerstraat 62a -2000Antwerpen

Bamlthazar ontwerpt en begeleidt evenementen op maat, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Balthazar staat garant voor unieke en originele evenementen. Ons creatief team probeert zich dan ook steeds heruit te vinden.

Ferwerda

Victor Frislei 14 -2970Schilde

Een gedegen opleiding voor heftruck chauffeur, auto, vrachtwagen, motorfiets en andere. Merksemse Rijschool biedt u verschillende rijlessen aan op maat van uw onderneming met tal van werksimulaties. Heftruck opleiding: Merksemse Rijschool geeft rijle