U zocht op: ontwerpen van meubelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ajouta

Gierledreef 39 -2300Turnhout

Robberechts

Slachthuisstraat 21 -2300Turnhout

Robberechts is een staalverwerkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, fabriceren en verhandelen van: Kantoormeubilair: vergadermeubilair, directiemeubilair en bureaustoelen, brandkasten, kluizen en plaatstaal producten.

Salco

Steenweg Op Mol 87 -2300Turnhout

Welkom op de website van Salco bvba: professionele informaticabegeleiding, informatica, automatisering, hardware, computer, printer, scanner, netwerken, software, administratie, boekhouding, facturatie, voorraadbeheer, stockbeheer,...

Trivec Systems Belgium

Schietstandlaan 5 -2300Turnhout

Wij maken het werk van horeca-eigenaren makkelijker door geautomatiseerde kassasystemen, barautomatisering en gekoppelde betaalterminals.

Texture Painting

Muizenvenstraat 6 -2300Turnhout

Als specialist in diverse schilder- en bekledingstechnieken realiseert Texture Painting unieke interieurprojecten! Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Steeds met de beste kwaliteits- en servicegarantie.

Rj Projects

Koeybleuken 30 -2300Turnhout

Master Meubel

Steenweg Op Diest 111 -2300Turnhout

Master Meubel overstijgt het begrip ‘meubelwinkel’ in alle opzichten. Hier omarmt een exclusief en architecturaal historisch waardevol gebouw een uitgelezen selectie van alle wereldvermaarde designmerken.

Tvt-rent

Tichelarijstraat 116 -2300Turnhout