U zocht op: opleidingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perform Training & Consulting

Louis Pasteurstraat 21 -3920Lommel

PERFORM BUSINESS DEVELOPMENT, TRAINING AND CONSULTING

Advies Training & Logistiek

Vreyshorring 35 -3920Lommel

ATL is een erkend opleidingscentrum (erkenning OCF 102) dat sinds 2011 instaat voor de opleiding Vakbekwaamheid voor chauffeurs met rijbewijs cat C (E).

Verrijt Fire & Safety Trainingscenter

Rembert Dodoensstraat 11 -3920Lommel

Verrijt Fire & Safety Trainingscenter is een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op veiligheidstrainingen voor de Nederlandse dan wel Belgische markt. Brandbestrijding, VCA certificaat, AED, brandweertrainingen

Flament

Stationsstraat 43 -3920Lommel

Hrm Intelligence

Anton Philipsweg 11 -3920Lommel

We zijn een nieuw tijdperk binnengetreden ... Het tijdperk van `Duurzaam` HRM. Mensen staan voor de uitdaging om anders met hun leven en werk om te gaan. HR en People Managers krijgen een fundamenteel andere rol.

Sarafijn

Onderwijsstraat 43 -3920Lommel

Vanden Boer Management

In De Putten 21 -3920Lommel

Sinds jaar en dag is schrijnwerkerij Van Den Boer uit Limburg gespecialiseerd in de plaatsing van veranda`s en pergola`s, aluminium ramen en deuren, rolluiken , sectionale poorten en zonwering.

Copy Center Biemans

David Teniersdreef 4 -3920Lommel

Wij verzorgen al uw kopieer en printopdrachten in zwartwit of full colour. Verenigingsboekjes, jaarverslagen, eindwerken, folders, cursussen, etc. Planafdrukken, plotten en digitaliseren van bouwtekeningen. Inbinden, lamineren, vo