U zocht op: oppervlaktebehandeling aluminium

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alural Lummen

Dellestraat 16 -3560Lummen

Poederlakken van aluminium, Anodisatie van aluminium, poerdercoaten van aluminium, poerdercoating van aluminium Welkom bij de Alural Groep alural,poederlakken,aluminium,poedercoaten,poedercoating,poederlak,oppervlaktebehandeling,anodisatie,natlak

Howmet Finance & Services Belgium

Tervantstraat 2 -3583Beringen

nnovatie zit in ons DNA.Eerst vonden we de aluminiumindustrie uit in 1888, daarna het gesmede aluminium wiel in 1948. Vandaag werken we ononderbroken aan de verdere ontwikkeling van de technologie om baanbrekende oplossingen te bieden.

Metacoat

Europaweg 21 -3560Lummen

Poederlakken van alle metalen. Aluminium, staal, verzinkt staal. Staalstralen en chemisch voorbehandelen. Poederlakken van stuk- of seriewerk. Procestracebility per artikel.

Dumolet

Kapelhof 23 -3520Zonhoven

Lakkerij Vandereyt

Westlaan 268 -3550Heusden-zolder

Van ferro & non-ferro tot en met kunststoffen: bij Lakkerij Vandereyt kan u met al uw coatings terecht.Staal, aluminium, zink, inox, of koper. PVC, ABS, SMC, Polycarbonaat en nog veel meer.

Metal Finishing Industries

Schoebroekstraat 56 -3583Beringen

MFI exploiteert een industri?le lakstraat waarin metalen onderdelen van verzinkt staal, koudgewalst staal, gietijzer en aluminium gecoat worden. Dit gebeurt in loondienst voor andere bedrijven.

Lakkerij Vandermaesen

Hulsterweg (c) 19 -3980Tessenderlo

We zijn gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, staal en verzinkt staal. We beschikken over de expertise en installaties om uw product, na de gepaste voorbehandeling, te voorzien van een corrosiewerend en esthetische eindlaag.

Srkn

Wielerbaanstraat 22 -3970Leopoldsburg