U zocht op: opslag bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Constructiebedrijf Verkouille

Torhoutsesteenweg 535 -8400Oostende

Doordat wij terug kunnen blikken op een ervaring van tientallen jaren ketelbouw, beschikken we over een uitgebreide knowhow. Dit laat ons toe om voor elke specifieke toepassing de meest geschikte oplossing voor te stellen.

General Stores

Zandvoordestraat 492 -8400Oostende

General Stores is sinds 1947 een familiebedrijf dat passioneel wijnen invoert en verdeelt.De derde generatie heeft het roer overgenomen en past het bedrijf aan om de nieuwe consument in een snel veranderende wijnwereld te dienen.

Ultra Clean

Edward Vlietinckstraat 10 -8400Oostende

Dagelijkse & periodieke schoonmaak vanresidenties, winkels, magazijnen,kantoren en andere panden.Opfrissen en/of jaarlijkse groteschoonmaak van woningen, appartementenen de tweede particuliere verblijvenOpkuis na nieuwbouw.

Continental Cargo Carriers

Vergunningenstraat 15 -8400Oostende

Continental Cargo Carriers Continental Cargo Carriers is een internationale transportfirma gespecialiseerd in vervoer van en naar Engeland.

Easy Storage

Corneel Heymansstraat 3 -8400Oostende

Opslagruimte nodig? Easy Storage heeft de oplossing!

Remondis Depoorter

Zandvoordeschorredijkstraat 83 -8400Oostende

Transport algemeen vervoer beursmateriaal transport beursmateriaal vervoer stands tentoonstellingen transport stands tentoonstellingen vervoer

Verbiest Oostendse Verhuismaatschappij

Corneel Heymansstraat 12 -8400Oostende

Verbiest Verhuizingen is gespecialiseerd in verhuizingen, ladderliften, meubelbewaring, inpakmaterialen en verhuur van bestelwagens zonder chauffeur.Verbiest Verhuizingen verzorgt ook internationale verhuizingen.