U zocht op: opslag korte termijn

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pluimers Isolatie Belgie

G. Demeurslaan 112 -1654Beersel

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

My Transconsult

Vrijwilligerslaan 19 -1160Brussel 16

My Transconsult is een vervoerscommisionaris met meer dan 20 jaar ervaring in samenwerking met zowel multinationals als start-ups. Ons bedrijf zet zich voortdurend in om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van zijn klanten.

Santa Fe Relocation Services

Jan-baptist Vinkstraat 9 -3070Kortenberg

Wij maken het mensen en organisaties mogelijk om te werken, wonen en zich te ontwikkelen in nieuwe steden over de gehele wereld.

Sarens Be

Autoweg 8 -1861Meise

We give you the possibility to rent a crane, trailer, or any other type of heavy lifting equipment, with or without operator, for long and short term duration. Sarens will take care of everything.

Transports Dandoy Sa

Z.5 Mollem 190 -1730Asse

Welcome to dandoy transports transport marchandises, groupage, internationlal, stockage produits dangereux, france, italie, belgique, dando transport marchandises, groupage, internationlal, stockage produits dangereux, france, ita

Bnz Industry

Z. 3 Doornveld 140-149 -1731Asse

Fremersdorff Et Fils

Paalstraat 14 -1080Sint-jans-molenbeek

Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen en industriële verhuizingen. Streven naar kwaliteit en innovatie op gebied van transport en opslag, is dan ook onze grootste troef.

Van Mieghem Machelen

Trawoollaan 8.00 -1830Machelen (brab.)

Transport is al meer dan 50 jaar onsberoep.Nationaal en internationaal transport(alle laadvermogens)Goederenopslag en logistiek(beheer, laden en lossen, distributie)Bijstand voor vrachtwagens op de weg.

Vdb-engels

Sint Jozefstraat 45 -1840Londerzeel

Lancia : Homepage Votre distributeur Anvers Brabant Flamand Brabant Wallon Bruxelles Flandre Occidentale Flandre Orientale Hainaut Limbourg Liège Luxembourg Namur Grand-Duché du Luxembourg NL Modèles |Services Services Assurances & Finances Après-ven

Potiez-deman

Z. 5 Mollem 480 -1730Asse

De N.V. POTIEZ-DEMAN beschikt over:een team van 45 personeneen wagenpark van 40 voertuigen (bestelwagens, vrachtwagens en liften).Voor particuliere en industriële verhuizingen