U zocht op: opslag loodsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Beeuwsaert Construct

Nijverheidslaan 3 -8880Ledegem

Bouwonderneming, aannemers voor:Industriebouw, industriegebouwen,utiliteitsbouw, industriële complexen,kantoren, kantoorruimtes, koelruimtes,winkelruimtes, agrarische gebouwen,agrobouw, stallen, loodsen voor delandbouw, varkensstallen ...

Geldhof - Vermeersch

VenetiËlaan 51 A -8530Harelbeke

Voor dak- en gevelbeplating van gebouwen met een grote oppervlakte, zoals industriële panden, landbouwloodsen of industriegebouwen, heeft u een partner nodig met een aangepast machinepark en voldoende geschoolde medewerkers.

Degroote Bernard

Schipstraat 40 -8980Zonnebeke

Wij bieden onze opdrachtgevers een totaal vloerconcept aan, van het klaarleggen in netwapening tot afgwerkte betonvloer. We beschikken over een eigen stock dewelke ons toelaat om in korte tijdspanne elke gewenst vloeropbouw te plaatsen.

Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Desplenter & Ca°

Kerkplein 15 -8750Wingene

Industrieel reinigen van loodsen, opslagruimtes en parkings.Onze mobiele unit kan overal ingezet worden en verschillende veeg- en /of schrobzuig-werken uitvoeren.

Degetec

Pitantiestraat 79 -8792Waregem

Raes Construct

Vlaskapelstraat 6 -8560Wevelgem

Raes Construct is sinds 1998 actief in de bouw van industriële opslagen bewaarloodsen, grote koel-, sorteer- en verpakkingsruimtes én de bijbehorende kantoren.