U zocht op: opslag loodsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Salenko Gent

Guldensporenpark 1a -9820Merelbeke

Salenko Gent is een makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed. Zoekt u naar industriegrond, een kantoor, een magazijn of een showroom, te huur of te koop, Salenko stelt alles in het werk om de perfecte bedrijfslocatie voor u te vinden.

Bedrijvencentrum Vlaamse Ardennen

Meersbloem-melden 46 -9700Oudenaarde

Het bedrijvencentrum biedt aan starters ondermeer de kans om op een zeer voordelige manier in de zakenwereld te stappen en biedt de noodzakelijke infrastructuur, dienstverlening en begeleiding aan om hun activiteit te ontwikkelen.

Turner & Dewaele

Bijenstraat 6 -9051Sint-denijs-westrem

Jouw bedrijfspand dynamisch verkopen?Pre-sale is een uniek verkoopconcept van Turner met zowel voordelen voor de koper als de verkoper!

Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Dirk Van Autryve

Nachtegaalstraat 87 -9800Deinze

Desplenter & Ca°

Kerkplein 15 -8750Wingene

Industrieel reinigen van loodsen, opslagruimtes en parkings.Onze mobiele unit kan overal ingezet worden en verschillende veeg- en /of schrobzuig-werken uitvoeren.

Koch - Ockier

Meuleberg 2 -8573Anzegem

Van ontwerp tot perfecte uitvoering

Degetec

Pitantiestraat 79 -8792Waregem

Bouwbedrijf De Puydt

Kastanjeplein (p.) 51 -9790Wortegem-petegem

Ferram

Kleine Klijtstraat 7 -8540Deerlijk

General Industrial Assistance Cataro

Wiedauwkaai 52 -9000Gent

Gia Cataro is ontstaan in 1984 en uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf actief in de industriële reiniging. Als onderdeel van de XL Service Group of Companies, is dit Gentse bedrijf een begrip geworden in zijn sector.

Kestelyn-devos

Berchemweg 41 -9700Oudenaarde

Kestelyn - Devos is een dynamische firma, gespecialiseerd in het bouwen van industriegebouwen, kantoorgebouwen, magazijnen, sporthallen, opslagplaatsen, luifels, ...

C.r.d.

Ganzeplas 67 -9880Aalter