U zocht op: organisatie beurzen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


St. Antoine

Poverstraat 66 -1700Dilbeek

Lucrofit

Ninoofsesteenweg 139 -1700Dilbeek

Lineair

Kasteelstraat 45 -1700Dilbeek

Lineair is sinds 1983 verdeler van ophangsystemen van het merk Artiteq.Wij durven nog steeds geloven dat liefde voor kunst moet groeien in ieder huis. Het begint met de inlijsting of het gewoon ophangen van een tekening .

Jean Kempeneer

Kamerijklaan 16 -1700Dilbeek

Kempeneer Machines voor Tuin Park Milieu Kempeneer W. Machines voor Tuin, Park & Milieu Kempeneer Machines voor Tuin Park Milieu

Bistro Margaux

Dorpsplein 3 -1700Sint-ulriks-kapelle

Bistro Margaux is gehuisvest in een gezellig gerenoveerde oude hoeve, aan het pittoreske dorpsplein van het landelijke Sint-Martens-Bodegem.De sfeer binnenin ambieert de warme invloeden van een gezellige bistro met moderne toetsen.

Fluxology

Hockeylaan 28 -1700Dilbeek

? Professioneel parkingbeheer door ons team van parkingboys? Vormgeving en plaatsing van bewegwijzering, zowel indoor als op weg naar uw event? Organisatie van pendeldiensten met limousines, minibusjes of touring cars? Ontwerp van mobiliteitsplan.

Thermenenbeauty-group.be

Kattebroekstraat 284 -1700Dilbeek

Herbron jezelf en laat je van kop tot teen verwennen in een oase van weldaad en pure ontspanning. De ThermenenBeauty-Group.be overkoepelt acht toonaangevende thermencentra in Vlaanderen die de absolute top zijn inzake thermen en beautyverzorging

D Real Estate

Baron R. De Vironlaan 133 -1700Dilbeek

U bent actief als professional in de bouwsector?U bent projectontwikkelaar, bouwpromotor, ... Wij bieden begeleiding en advies op vlak vanvastgoedontwikkeling en -commercialisatie.

Ldm Consult

Isabellastraat 8 -1700Dilbeek

LDM Consult verhuurt en verkoopt print systemen en print oplossingen. Tevens bieden wij sport advertising aan.