U zocht op: organisatie congressen op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Duvall

Ambachtsweg 22 -9820Merelbeke

Vlot en efficiënt vergaderen door maximale technologische ondersteuning:discussiesystemen, videoconferencing, simultaanvertaling (techniek én tolken),votingsystemen…duvall levert oplossingen op maat, volledig afgestemd op de klant en het event.

Massimmo Villabouw

Brusselsesteenweg 69 -9090Melle

Je hebt beslist je wil een nieuwbouwvilla, helemaal op maat. Zalig, want je staat aan de start van een mooi avontuur met een fantastisch eindresultaat waar je elke dag opnieuw van kan genieten.Maar hoe begin je Wie spreek je a

Multiple Hats

Peter Benoitstraat 13 -9300Aalst

De Buck Travel

Steenweg 233 -9810Nazareth

De Buck Incentives is uw kompas doorheen de hele wereld. Wij organiseren incentive-reizen 100% op maat van uw wensen en budget. Verre exotische bestemmingen, Europese citytrips of onbekende paradijzen: wij doen het voor u. Samen met u.

Flancaramel

Hundelgemsesteenweg 287 -9050Gentbrugge

De Filmfirma biedt bedrijfsfilm, animatiefilm en online videomarketing aan voor bedrijven. Wij makenstandaard én op maat gemaakte videoproducties en zorgen voor de online verspreidingvan uw bedrijfsboodschap.