U zocht op: organisatie evenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Agnes Amerijckx Promotion Services

Ceuppensrij 11 -1730Mollem

Agnes Amerijckx Promotion Services is sinds 1986 actief in het organiseren van allerlei evenementen voor bedrijven en organisaties.Door onze jarenlange ervaring hebben we vele organisaties van evenementen tot een goed einde gebracht.

Seghart

De Breukeleer 16 -1730Asse

Seghart is een standenbouwer die u, door zijn jarenlange ervaring en uitmuntende organisatie, steeds dat project zal neerzetten, dat perfect beantwoordt aan uw doelstellingen.

Brightboard

Z. 5 Mollem 318 -1730Asse

BrightBoard helpt je bij het realiseren van je project van A tot Z. Wij bieden ondersteuning bij alle moeilijkheden die je tijdens het realiseren van je project zou kunnen tegenkomen. Beschik je niet over de juiste content

Afi

De Breukeleer 14 -1730Asse

Baai Concept

Neerstraat 28 -1730Asse

Dit is de grootste tweedehands beurs van motorhomes in België. De volledige kampeersector is op het salon vertegenwoordigd. Zo is het salon, ook voor mensen die reeds een motorhome bezitten, de moeite waard om te bezoeken.

Educaduct

Stationsstraat 23 -1730Asse

Hof Ten Eenhoorn

Keierberg 80 -1730Asse

Het heuvelachtig pajottenland is een prachtig decor voor dit unieke restaurant annex feestzaal & seminarieruimte. Lekker eten, ontspannen vergaderen of uitgebreid feesten behoren tot de mogelijkheden in deze oude hofstede.

Rent Event

De Breukeleer 12-16 -1730Asse

Al wie feesten organiseert moet op zoek naar tafels, stoelen, bestekken, glaswerk, en dies meer.