U zocht op: organiseren congressen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Act-wise

Tentoonstellingslaan 134 -9000Gent

Van harte bedankt voor de tijd die u genomen heeft om de nieuwe website van ACT-wise te bezoeken! Wij zijn opgestart begin 2008 met als doel persoonlijke service te bieden bij het organiseren van meetings, incentives, congressen en events in

Cocteau

Jan Palfijnstraat 17 -9000Gent

Feesten aannemers zalen verhuur bedrijfsfeesten auditoriums verhuur conferentiezalen verhuur feestzalen verhuur vergaderzalen feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfe

Charlys

Charles De Kerchovelaan 81 -9000Gent

Belmor Group

Kortrijksesteenweg 269 -9000Gent

het agentschap waar uw imago op de eerste plaats komt. Een professionele aanpak zonder loze beloftes, met een eerlijke en open communicatie. Zeg ons wat u nodig heeft en wij zorgen voor een snelle en correcte opvolging van uw aanvraag.

Laterna Magica

Schoonmeersstraat 29 -9000Gent

Arduque

De Pintelaan 367 -9000Gent

Workwear-shop.be is een online winkel in werkkleding van exclusieve merken zoals CATERPILLAR, DeWALT en BASE Comfort Schoenen.Workwear-shop.be biedt zijn klanten op een gemakkelijke en betrouwbare wijze werkkleding aan van top-kwaliteit.

Claerhout

Sint-denijslaan 485 -9000Gent

Een heldere, rechtlijnige aanpak, gesteund op gedrevenheid en métier, bracht ons ertoe het Communicatiehuis neer te zetten met een no-nonsense aanpak en continuïteit als handelsmerk.

De Lage Vuurse

Motorstraat 115 -9000Gent

p de rand van Gent grenzend aan Oostakker, situeert zich onze feestzaal De Lage Vuurse. In een onverwachte oase van groen, kunt u terecht voor al uw feesten.Zowel voor privé feesten zoals huwelijksfeesten, jubilea, communies,… als voor zakelijke ...

White Rabbit

Bagattenstraat 176 -9000Gent

Bij White Rabbit zijn we experts in alles wat gevierd of gecommuniceerd moet worden. Wat voor evenement u ook voor ogen heeft, bij White Rabbit bent u aan het juiste adres

Cantilis

Visserij 200 -9000Gent

Beschrijving Cantilis: added corporate value Cantilis: added corporate value

Art-square

Penitentenstraat 29 -9000Gent

Thagaste

Academiestraat 1 -9000Gent

Levelate

Port Arthurlaan 11 -9000Gent

Dankzij ons uniek businessmodel verhogen wij de kansen op het invullen van uw vacature én kunnen we samen uw employer brand uitbouwen.Onze focus ligt op junior en medior IT-, digitale & commerciële profielen.Onze talenten wonen in de Benelux.

Maison Rouge

Blekerijstraat 11 -9000Gent

Een prachtige locatie, culinaire hapjes en enthousiaste gasten, allemaal factoren die ervoor zorgen dat uw evenement top is. Maar zonder ervaren en professioneel personeel is het niet perfect. Wij zorgen voor die perfectie!

Ltab

Sint-lievenslaan 95 -9000Gent

Thierry's technology THIERRY's technology thierry, bvba, gent, merelbeke, vlaanderen, eeklo, belgie, gsm, airo, airconditioning, alarm, auto, hifi, gps, navigatie, pioneer, nokia, ericsson, home, entertainment, telefonie, nederlands, english, dutch,

Trendwolves

Sassevaartstraat 46 -9000Gent

Fast Forward Events

Dok-noord 4 D -9000Gent

Wij weten als geen ander waar uw merk voor staat en hoe we het optimaal in de spotlights kunnen zetten. u laat ons weten welk soort event, brand activation, of incentive u voor ogen heeft en wij doen de rest.