U zocht op: overkapping

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stefan Van Bogaert

Rupelmondestraat 80 -9150Bazel

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Tecno Art

Industriezone Bosduin, Kwade Weide 13 -2920Kalmthout

straatmeubilair ;overkappingen , balustrades , fietsbeugels , zitbanken ..

Acd

Zwaaikomstraat 22 -8800Roeselare

ACD reikt verder dan alleen kweken, ook de tuinbeleving in al zijn facetten staat bij ACD centraal.

Martens Constructies

Sint-lenaartseweg 44c -2320Hoogstraten

Is uw bedrijf toe aan uitbreiding?Of wilt u een nieuw gebouw neerzetten om uw klanten optimaal te bedienen?Martens Constructies uit Hoogstraten is uw constructiebedrijf met 40 jaar ervaring!

Koppen

Brechtsebaan 22 -2900Schoten

Bij Koppen vindt u heel wat mogelijkheden om gebouwen en wegen af te bakenen. Zo kunt u kiezen voor afzetpalen met of zonder ketting, voor uitneembare of vaste palen, voor bolders en geleidebogen, enzovoort.

I.d. Kunststoffen

Rijksweg(m) 601 -3630Maasmechelen

overkappingen lichtkoepels polycarbonaat bouwpakket maasmechelen overkapping veranda,Home overkappingen, lichtkoepels, polycarbonaat, bouwpakket - Home

Energiewest

Oostendesteenweg 149 -8480Ichtegem

Erkend Rescert installateur.Plaatsen en reinigen van zonnepanelen, warmtepompboilers, isolatie en groendaken.Eerlijk en professioneel advies!Monitoring van uw installatie is gratis.

Vervaeke

Eekhoutstraat 45 -8755Ruiselede

Windschermen voor het dichtmaken van loodsen, hallen en andere constructies tegen wind, tocht, vogels of regen. Zowel vast, demonteerbaar, oprolbaar. Specialist in Akoestische Panelen

Pergoglass

Rijksweg 21 -2870Puurs

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

Neven Ramen

Paalsesteenweg 266 -3583Paal

NEVEN ramen en deuren is opgericht door Jonatan Neven die zelf het bedrijf op dagelijkse basis coördineert. Zijn kennis, oog voor detail en oprechte bekommernis hebben vele huizen omgevormd tot een “thuis”.

Laswerken Kvd

Oude Steenovenweg 29 -2230Ramsel

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

G. Defreyne En Zoon

Egemsesteenweg 59 -8700Tielt

Wij zijn een constructiebedrijf van allerhande houten bijgebouwen.

Bozarc

Boomsesteenweg 41 -2630Aartselaar

BOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.

Hoviplast

Chaussée De Soignies(silly) 87 -7830Silly

Aluminium Schrijnwerk. Door het uitgebreide gamma producten: ramen, deuren, veranda´s, gordijngevel, carports...kan Van Beveren Aluminium u een oplossing "op maat" leveren voor elk project in om het even welke stijl. Eigen laklijn.

Constructiewerken Willy Lauwers En Zonen

Industriestraat 14 -3930Hamont-achel

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van ramen, deuren, schuiframen, overkappingen, veranda`s, ...

Altrad Benelux

Industrieweg 11 -3190Boortmeerbeek

De ALTRAD groep heeft sinds haar ontstaan 29 jaar geleden een enorme groei gekend. De productie en commercialisatie beslaan 3 marktsegmenten: betonmolens en kruiwagens, steigers en materialen voor gemeentebesturen.

Van Tilburg Leo

Leliestraat 7 -2387Baarle-hertog

Constructiebedrijf Leo van Tilburg staat voor kwalitatief maatwerk, of het nu gaat over een stuk buis van 90 cm of over een compleetbouw van 90 m.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Css Outdoor Living

Kapittelstraat(app) 131 -9400Ninove

Jarenlange ervaring in maatwerk van pergola en terrasoverkappingen

Asbl

Lerenveld 29 -2547Lint

ASBL. Een jarenlange specialist in terrasoverkappingen, zonweringen, ramen en deuren, rolluiken, garagepoorten en raamdecoratie. Een expert in het leveren en plaatsen ervan

Hulsbosch Bouwbedrijf

Industrieterrein Kanaal-noord 1158 -3960Bree

Hulsbosch Bouwbedrijf te Bree (Limburg) bouwen van agrarische en industriële gebouwen, loodsen, stallen, rijhallen, betonwerken en metaalcontructies.

Hendrikx Infra

Neerhovenstraat 71 -3670Oudsbergen

Cosy

Roeselarestraat 61 -7700Mouscron

Zonbreker Bv

Breendonkstraat 164 -2830Willebroek

Bert en Anthony hebben samen meer dan 20 jaar ervaring in de zonweringsbranche. Door hun ondernemingszin en kennis in de markt hebben ze samen beslist om een bedrijf op te richten en zelf zonwering en overkappingen te gaan aanbied

Van Beveren

ChaussÉe De Soignies 87 -7830Hoves (hainaut)

Aluminium Schrijnwerk. Door het uitgebreide gamma producten: ramen, deuren, veranda´s, gordijngevel, carports...kan Van Beveren Aluminium u een oplossing "op maat" leveren voor elk project in om het even welke stijl.

Emosteel

Rijksweg 91 -2870Ruisbroek

Van Der Vleuten Hamont

Bosstraat 131 -3930Hamont-achel

AB Tribunes is in 1988 gestart als een verhuurbedrijf van demontabele tribunes, sinds 1998 houden wij ons uitsluitend bezig met verkoop en montage van op maat gemaakte demontabele en vaste tribunes , met of zonder overkapping.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Metec Belgium

Bredabaan 853 -2990Wuustwezel

Metec levert en monteert fietsenstallingen, straatmeubilair, verkeersvoorzieningen, aanrijbeveiligingen, wegmarkeringen en nog veel meer.De producten die u aantreft op onze website kunnen wij ook voor u monteren. Ons ervaren montageteam staat ...

Spereco

Weertersteenweg 383 -3640Molenbeersel

Spereco zorgt ook voor de overkapping van uw speelplaats en het bouwen van uw fietsenstalling, geheel volgens uw wensen en ideeën! Wenst u dus een overkapping te kopen? Denk dan aan Spereco! Wij komen immers ook uw overkapping plaatsen.

Verding

Keizersteegveld 13 -3590Diepenbeek

Beaver Construct

Kuurnsestraat 60 -8860Lendelede

Beaver Construct ontwerpt en plaatst agrarische en industriële bedrijfsgebouwen

Mini - Flat

Korspelsesteenweg 96 -3581Beringen

Laat je verleiden door onze veranda's, wintertuinen, pergola's en orangeries. Laissez-vous séduire par nos vérandas, les jardins d'hiver, les pergolas et orangeries. Miniflat Veranda

Wolters-mabeg

Centrum-zuid 2603 -3530Helchteren

Wolters is een toonaangevende fabrikant van straatmeubilair, met name zitmeubilair, afvalbakken, antiparkeerpalen, beugels en hekken, fietsenrekken, boomroosters, markeernagels, etc. Deze bundeling van krachten geeft dus tal van mogelijkheden naar ..

Metrum

Hoek 76 -2850Boom

Onze specialisaties: hekwerk, trappen, leuningen, ballustrades, tuinprieelen, terassen en overkappingen, poorten, nood -en brandtrappen, loopbruggen pergolas, binnen en- buitendeuren, schouwmantels, mini-golf, go-kart pistes,

Dynamoo

Lintsesteenweg 69 -2500Lier

dynamoo.biz: Passie voor communicatieOf je doelgroep nu uit bedrijven, particulieren of beiden bestaat… Bij het overbrengen van een bepaalde boodschap is het belangrijk om een gevoelige snaar te raken. Waarmee creëer je een soft spot voor je product

K-metaalwerken

Oude Steenovenweg 29 -3000Leuven

K-metaalwerken is een inox- en metaalverwerkingbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Avimmo

Kroonwinningstraat 6 -3500Hasselt

Welkom! Onze onderneming, AVABEL Europe, stelt reeds 35 jaar ervaring en vernieuwing ten dienste van de bouwsector.Wij vervaardigen en leveren oplossingen "op maat" voor daken en overkappingen, de nodige toebehoren, toepassingen met lijm.

Pool Systems

Eikenlaan 44 -2980Halle

Pool Systems is specialist in nieuwste technieken voor zwembaden, overloopzwembaden, afdekkingen en overkappingen Pool Systems zwembaden: nieuwste technieken.

Van Kooten Tuinmaterialen

Autolei 315 -2160Wommelgem

Ons dynamische bedrijf is helemaal ingericht om u blij te maken in het “Buiten Leven”.Blokhutten, overkappingen, chalets, veranda’s, buitenverblijven, tuinkamers, houten bergingen, recreatiewoningen,tuinhout, tuinmeubelen, loungesets en andere ...

Koppen.be

Industriepark Brechtsebaan 22 -2900Schoten

Wanneer u op zoek bent naar een eerlijk & correct bedrijf voor uw overkapping of product, dan bent u bij ons aan het juiste adres!Voor grote projecten bieden wij een aantrekkelijke prijs.

Jomarco

Veldekens 63 -9991Maldegem

Jomarco specialiteiten swimmingpoolssauna's - infrarood spa's - whirlpoolsafdekkingenoverkappingen Veldekens 63, 9991 ADEGEM-MALDEGEM aanbod geldig tot 31 december 2007 ENTER SITE zwembaden,sauna's,spas,infrarood,infraroodcabines,overkappingen,gardip

B&m Verandabouw

Genebroekstraat 95 -3581Beringen

Al meer dan 5 jaar actief in het leveren van hoogwaardige aluminium overkappingen en is een groothandel en leverancier die zijn eigen profielen maakt.

Veva - Construct

Ardooisestraat 162 -8870Izegem

Met reeds 25 jaar ervaring in ons vak, streven we naar perfectie en service zowel in nieuwbouw als renovatie. We bieden u producten van kwaliteit aan van ramen en deuren in zowel PVC, Aluminium, Hout en Hout-Aluminium.

Verhofsté

Baaikensstraat 9 -9240Zele

Wij zijn een metaalconstructiebedrijf, onze missie is het aankleden van de openbare ruimte met moderne overkappingen, stijlvol straatmeubilair, trappentorens en liftkokers en openbare toiletten. Metaalconstructies VerhofstA© - zo flexibel is metaal

Loggere Metaalwerken

Europastraat 40 -2321Hoogstraten

Loggere voor de inrichting van sanitaire en vestiaire ruimtes. Een breed aanbod van RVS sanitair, polyester badkamerunits, garderobekasten, droog- en kastsystemen, sanitaire cabines, prefab kantoorunits en fietsoverkappingen.

Blommaert

Stokerijstraat 35 -2110Wijnegem

Wij beschikken over een zeer uitgebreid gamma oplossingen voor de binnenscheepvaart, mobiele overkappingen voor landinstallaties en aluminium constructies voor de industrie.

Custafer

Kerkstraat(o) 47 -3630Maasmechelen

Custafer is gespecialiseerd in maat- en standaardprojecten voor: Tuinkamers en overkappingen, Lamellendaken en zonwering, Carports, Poorten met automatisatie en toegangscontrole, Aanhangwagens met accessoires, Zonnepanelen

Ab Tribunes

Ganzenpas 12 -3910Pelt

AB Tribunes is in 1988 gestart als een verhuurbedrijf van demontabele tribunes, sinds 1998 houden wij ons uitsluitend bezig met verkoop en montage van op maat gemaakte demontabele en vaste tribunes , met of zonder overkapping.

Vdb Veranda´s

Schutterijstraat 32 -3960Bree

Gebroeders Ament Metaalbewerking

Heikemp(mol) 1607 -3640Kinrooi

Ament bouwt niet enkel stalen casco’s, maar ook staalconstructies, hekwerken, trappen en verschillende andere producten.

Thys Bouwprojecten

Nijverheidsstraat 10 -2260Westerlo

Meer dan 40 jaar is THYS Bouwonderneming een betrouwbare en competente aannemer die klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt. THYS Bouwprojecten maakt er telkens opnieuw een erezaak van.

Immo - Rama

Scheepstraat(m) 6 -3630Maasmechelen

Poortland

Hombeeksesteenweg 164-166 -2800Mechelen

POORTLAND maakt: stalen sierhekken, draaipoorten en schuifpoorten - klassiek en modern, aluminium draaipoorten en schuifpoorten, draaipoorten en schuifpoorten met hout ingewerkt of belegd.

Steel Service

Prinsengoeddreef 40 -9910Knesselare

Schadron

Suikerkaai 10 -1500Hal

ramen, deuren, veranda`s, rolluiken, zonwering, poorten, Harol.

Doms

Brusselsesteenweg 220 -1785Merchtem

Al sinds 1988 is de firma DOMS gespecialiseerd in afsluitingen, staal en staaldraad, en dit met drie streefdoelen: een hoge kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en een uitmuntende service aanbieden.

Inter-loods

Stokerijstraat 35 -2110Wijnegem

Interloods: verhuur, renovatie en verkoop van hallen, loodsen, dakbekleding, wandbekleding en gevelbekleding Interloods : verhuur, verkoop (nieuwbouw) en renovatie van loodsen en hallen in staal

Aldera

Nijverheidsstraat 2 -2960Brecht

Productie van metalen constructiewerken | productie van ramen, deuren, wanden van metaal

M.r.w

Peerderbaan 85 -3990Peer

MRW is dé specialist in verandabouw. Wij zijn een familie van experts, die jouw woondroom helpt waarmaken.

Metaalconstructie Vanacken

Ambachtstraat 1116 -3850Binderveld

Metaalconstructies Vanacken: van staal en inox

Serrebouw Vandendijk

Weertersteenweg (kin) 451 -3640Kinrooi

Serrebouw Vandendijk biedt u een oplossing voor ieder overkappingsprobleem.Afdaken, terrasoverkappingen, carports, schooloverkappingen en fietsenstallingen, hobbyserres, orangeries, glazen schuifwanden, muurkweekkassen, zwembado

Augustijnen Aluminium Werken

Drevendaal 20 -2860Sint-katelijne-waver

Vermobo

Beverlostraat 19 -3970Leopoldsburg

VERMOBO 10, 1978, 2de, 80, aan, aantal, aanvankelijk, aardappelbewaarplaatsen, aardige, activiteit, adres, adviseren, afspraak, afwerking, alle, baksteenmotief, bedrijf, beginnen, beheer, beperkingen, beste, bestond, betonelementen, betonnen, betonwe

All Sun Technics

Mijnwerkerslaan 27 -3550Heusden-zolder

Hafibo

Oude Kassei 22 -8791Waregem

Hafibo totaaloplossingen in metaalconstructie,plaatbewerking, plasmasnijden,.HAFIBO,specialiste dans le domaine de la tôlerie, high definiton plasma metaalconstructie hafibo n.v. metaalbewerking construction métallique

Duran Cedric Sprl

Chaussée De Soignies 16 -1404Nivelles