U zocht op: plaatsen deuren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Novoferm Industrie

Boomsesteenweg 75 -2630Aartselaar

Novoferm Industrie is leverancier en installateur van alle mogelijke dock- en doortoepassingen terug te vinden in een industrieel karakter. Van sectionaalpoorten tot high-tech snelle roldeuren, van laadbruggen tot wielblokkeersystemen en stalen...

Weber Sloten

Kapellestraat 44 -2630Aartselaar

Wij van weber sloten komen jouw deur openen in en rond de provincie antwerpen! Wij plaatsen ook sloten en kunnen alle soorten brandkasten leveren.

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Con-form

Oeyvaersbosch 21 -2630Aartselaar

De Bie-veba

Ingberthoeveweg 3 C-d -2630Aartselaar

Wij plaatsen centrale verwarming en sanitair. Onze firma heeft zich gespecialiseerd in grote projecten en onderhoudscontracten voor flatgebouwen en appartementen. Bij onze referenties kunt u zien dat wij al veel ervaring hebben opgedaan.

Bevex

Antwerpsesteenweg 50 -2630Aartselaar

Bij bevex kan u terecht voor alle mechanisch en elektronische beveiliging

Profisol

Oeyvaersbosch 1 -2630Aartselaar

PROFISOL is een jong en modern bedrijf dat kwaliteit en perfecte afwerking hoog in het vaandel draagt. Wij zijn gespecialiseerd in ramen en deuren maken.

Manou Rottiers Services

Kleine Grippe 20 -2630Aartselaar

Verkoop je woning slim, richt met kartonnen meubels in.

Alframa

Molenveldstraat 19 -2630Aartselaar

ALFRAMA, Brievenbussen, Maatwerk, Meubelen, Staander, Losse Brievenbussen, Binnen, Buiten, Inbouwmodellen, Aanbouwmodellen, Seriebrievenbussen, Badkamers, Keukens, Kleinmeubelen. Kleppen, Dressings, Radiatorkast, Badkamerkasten, Deuren, Schrijnwerker