U zocht op: plaatsen garagepoorten renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Baks

Lochtemanweg 112 -3550Heusden

Decotrap

Mijnwerkerslaan 42 -3550Heusden-zolder

Als pioniers in het plaatsen van moderne trappen, komen we met iets uniek en baanbrekend voor de dag. Onze Trap-o-theek is een toonzaal waarin u zelf uw trap op een heel envoudige manier kan samenstellen.

L En P

Lochtemanweg 75 -3550Heusden-zolder

studio lijnen en partners combineert haar passie voor interieurs met een originele visie

Schevenels Project Interieurs

Dellestraat 49 -3550Heusden-zolder

Schevenels Project Interieurs is uw betrouwbare specialist in een deelse of volledige inrichting van hotels, restaurants en winkels. Maar wij hebben veel meer te bieden: verbouwingswerken, interieurschrijnwerk, meubelen op maat,... .

Buekers David

Koerselsebaan 181 -3550Heusden-zolder

David Buekers staat voor een persoonlijke aanpak van ieders project, zowel nieuwbouw als renovatie.Wij besteden extra aandacht voor detail en afwerking en bieden u een totaalpakket voor uw interieur en exterieur.

I-comms

Meylandtlaan 142 -3550Heusden-zolder

M & C

Buitingweg 22 -3550Heusden-zolder

M&C biedt u een one-stop-shopping formule aan.1 partner, 1 totaalaanpak van het project tot aan degepersonaliseerde goodies toe.

Glas Ceyssens

Mijnwerkerslaan 35 -3550Heusden-zolder

Glasverwarming zorgt voor een optimaal comfort. In hoofd- en bijverwarming.Zowel zwembaden en wintertuinen zijn hiervoor uitermate geschikt maar ook kantoorgebouwen alsmede de eenvoudige particuliere renovatie en villabouw.

Van Hout Alu-construct

Vlinderstraat 10 -3550Heusden-zolder

Als een van de toonaangevende constructeurs van ramen en deuren in Limburg staan we garant voor een professionele uitvoering van uw aluminium ramen, deuren, poorten en toebehoren.

Vandecruys

Rijkelstraat 60 -3550Heusden-zolder

Vandecruys bvba is een firma in Heusden (Limburg) die zich gespecialiseerd heeft in ondermeer kaleiwerken (kaleien) en gevelbepleisteringen. De uitstekende vakmensen en de jarenlange ervaring zorgen ervoor dat Vandecruys bvba tevreden klanten heeft