U zocht op: plaatsen van stellingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Imemo

Gemeenteplaats 23 -2960Brecht

Romco

Bethovenstraat 6 -2960Brecht

Chapewerken Paul Vloemans

Langbos 5 -2960Brecht

Alle stappen - vanaf het opstellen van een duidelijke offerte, over opmeten en uitpassen van de werf tot en met het plaatsen van de chape - blijven in onze handen waardoor u slechts één contactpersoon heeft.

Gebr. K&s Van Den Buys

Henxbroek 5 -2960Brecht

Wij zijn een bouwbedrijf die de verantwoordelijkheid op zich neemt om bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren. Wij doen allerhande verbouwingen van metselwerk, voegwerken, schoorstenen, gyprocwerken, terras, sierbestratingen,... .

Pouillon Peter

Lakvenheidedreef 18 -2960Brecht

Rudy Meyvis

Luyckstraat 4 -2960Brecht

Door onze jarenlange technische ervaring, in combinatie met een vakbekwaam team en een modern machine- en wagenpark, zorgen wij voor een mooie en correcte uitvoering van uw projecten.

Renovatie- & Bouwwerken Vermeiren

Bevrijdingsstraat 54 -2960Brecht

Renovatie- & Bouwwerken Vermeiren voert allerhande werken uit in en rondom uw huis, en dit tegen een aantrekkelijk tarief. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel kleine als grote verbouwingen aan woningen of appartementen.

Wegrosan

Vaartkant Rechts 27 -2960Brecht

HMVT staat voor Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek B.V. Wij realiseren vernieuwende milieutechnische oplossingen op maat voor bodemsanering en grondwatersanering en zuivering van water- en luchtstromen.

Bouwbedrijf Van Gastel

Smederijstraat 6 -2960Brecht

Wij zijn een familiaal bouwbedrijf met 20 personeelsleden, dat al vier generaties lang actief is in alle segmenten van de bouwsector. We leiden daarbij zowel kleine herstellingen of renovaties als grote nieuwbouwprojecten in goede banen.

Welektro

Bevrijdingsstraat 12 -2960Brecht

Welektro voert al uw elektriciteitswerken steeds met de nodige professionaliteit uit. Hierbij gebruiken we de meest hoogwaardige producten. We zijn steeds gemotiveerd om onze klanten de best mogelijke service aan te bieden. Kwaliteit boven kwantiteit