U zocht op: planten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Beneflor

Berlaarbaan 384 -2861O.-l.v.-waver

Beneflor staat voor een bedrijf dat waarde-vol wil zijn, door de verkoop van planten, plantenschalen en aanverwante artikelen, vanuit een diep respect voor mens en milieu en met maximale ruimte voor creativiteit, innovatie en zelfontplooiing.

Flora World

Hellegatstraat 6 -2590Berlaar

Kunstbloemen, kunstplanten, zijdebloemenThemaverhuur, verhuur planten en bloemenZijdeplanten en -bomen,artificiële plantenKerstversiering, verhuur kerstbomenKerstdecoratie, paasdecoratie, Valentijn,Halloween, carnaval, beach, ...

C En F Plantenadvies

Polendam 36 -2340Beerse

Verkoop/verhuur van plantenbakken voor kantoor. Vakkundige aanplanting in aarde- en hydrocultuur. Zijden planten. Maandelijks onderhoud... Vraag vrijblijvend ons deskundig advies voor uw interieurdecoratie.

Anorel

Lintsesteenweg 632 -2540Hove

Anorel is geïntegreerd in zowel productie als in internationale en nationale distributie. Wij bieden onze service tot aan de voordeur van elke professioneel en particulier.

Bpk Duffel

Klokkestraat 32 -2570Duffel

BPK Duffel N.V. is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de opkweek en verkoop van jonge groenteplanten en kruiden voor de professionele tuinbouw ...

European Machine Delivery & Service

Wolfstee(hrt) 7 -2200Herentals

EMDS – European Machine Delivery & Service, installatie van betoncentrales, mengmachines en recyclagemachines. Service, onderhoud, en montage. Officieel Dealer voor Arcen. Specialisatie in mobiele, compacte betoncentrales.

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Van Roy Wim

Gierlebaan 129 -2275Lille

Koel- en plantenvervoer. Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een dynamische onderneming, gespecialiseerd in vervoer van bloemen, planten en medicijnen.

Solitair

Brechtseweg 208 -2990Wuustwezel

Solitair is meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het kweken van solitaire planten. Inmiddels beschikken we over 100 hectare solitaire planten in de meest uiteenlopende vormen en maten. Ze vinden hun weg naar prachtige groenprojecten over heel Europa.

Anorel

Lintsesteenweg 632 -2540Hove

Anorel is producent en toeleverancier van meststoffen voor de land- en tuinbouw. Zowel voor import als export maken we gebruik van een uitgebreid internationaal netwerk om steeds de beste kwaliteit en service te leveren.

Bpk Duffel

Klokkestraat 32 -2570Duffel

Wij zijn al meer dan 50 jaar een toonaangevend Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de opkweek van jonge groenteplanten voor de professionele tuinbouw.

Mermans Dirk

Vremdesteenweg 120 -2160Wommelgem

Kwekerij Dirk Mermans is de vijde generatie die kamerplanten kweekt. We kweken zowel kamerplanten op hydrocultuur als aarde.De bedoeling van deze site is om zowel voor de particuliere klant als voor de groothandelsklant meer te informeren.

Begrafenisonderneming C. Vranken Nv

Herentalsebaan 454-456 -2100Antwerpen

Vranken - Designed & Hosted by Scoot Belgium

Natuurlijk

Wijnegemsteenweg 17 -2970Schilde