U zocht op: plooien profielen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Melis

Frederik Burvenichstraat 138 -9050Gentbrugge

Melis nv. uw partner voor gieterij, non-ferro metalen, plaatbewerking, constructie en allerlei specialiteiten voor de bouwnijverheid. Gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat.

Sytelcom

Frederik Burvenichstraat 138 -9050Gentbrugge

Aluminiumconstructies. Van eenvoudige tot zeer complexe vormen, kleine of grote afmetingen enkelvoudig buigwerk of afgewerkte constructies, moeilijke of makkelijke profielen. Alle constructies worden indien mogelijk op vraag v/d klant gemaakt.

Alle Inox-, Aluminium-, Metaalwerken Geert Claeys

Kwatrechtsteenweg 110 -9230Wetteren

Geert Claeys is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van alle inox-, aluminium- en metaalwerken voor alle mogelijke toepassingen. Met zijn jarenlange ervaring en kennis is zelfwerkend patroon Geert Claeys graag uw partner.

Renolit Belgium

Industriepark "de Bruwaan" 43 -9700Oudenaarde

RENOLIT is binnen Europa al meer dan 40 jaar één van de toonaangevende fabrikanten van kunststof dakbanen. Ons breed gamma van kunststof dakbanen en onze innovatieve daksystemen wordt wereldwijd toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Metafor

Vantegemstraat 25 -9230Wetteren

Perswerk, lasersnijden, CNC-plooien, laswerk, matrijzenbouw

Rano Montage

Industriepark De Bruwaan 10 -9700Oudenaarde

Isora is een innoverend bedrijf dat zich toelegt op snelle en volledige toelevering van aluminium profielen, ramen & deuren, dorpels, plaat -en plooiwerk voor de professional.

De Vroe

Industrielaan 19 -9620Zottegem

Isotherm Roof Systems

Nederhasseltstraat 43 -9406Ninove

IRS-Haegeman: Leveren en plaatsen van Sandwichpanelen voor industrie.