U zocht op: portes

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Callewaert Industries Construction & Engineering

Wingenesteenweg 31 -8750Wingene

Ons sterk team van enthousiaste mensen staat dagelijks tot uw dienst. Onze vakmannen gespecialiseerd in mechanisch-technisch onderhoud van productielijnen, het ontwerp en de bouw van bordessen en trappen tot volledige projecten.

Vanver

Hille-zuid 9 -8750Wingene

Bacobouw

Bredenbarm 1 -8750Wingene

Bacobouw kan u op verschillende gebieden van dienst zijn zoals nieuwbouw, totaalrenovatie, betonwerken, dak- en gevelreiniging, vloerwerken en aanleg van oprit of terras.

Fagrotec

Hille-zuid 35 -8750Wingene

Habitat Construct

Ruiseledesteenweg 32 -8750Wingene

Het bedrijf richt zich zowel tot de onderneming als de particulier en heeft als hoofdactiviteit het uitvoeren van timmer- en schrijnwerken, het leveren en plaatsen van ramen en deuren in hout, PVC en aluminium, het uitvoeren van metselwerken e.d.

Elna

Hille-zuid 7 -8750Wingene

Hellebuyck

Verrekijker 51 -8750Wingene

Wilt u een interieur die perfect in balans is tussen comfort, gebruikgemak en stijl ?Dan bent u bij Hellebuyck NV aan het goede adres.

Gero Keukens

Beernemstraat 21 -8750Wingene

interieur Gero : interieur gero,keukens,gerokeukens,living,woonkamer,slaapkamer,wingene,hetembryo,maatwerk,freddy,geerolf,maatwerk,kasten,badkamermeubel,inrichting,winkelinrichting

Oosterlinck

Schaapsdreef 8b -8750Wingene

Company profile - NEDERLANDS - FRANCAIS - ENGLISH - DEUTSCH

Den Baes Jurgen

Hille-zuid 29 -8750Zwevezele

Ieder dier heeft zijn specifieke eigenschappen en eisen. Soms zitten er verschillende diersoorten bij elkaar in dezelfde weide. Er zijn veel mogelijkheden voor het omheinen, doch komt toch wat ondervinding en kennis bij kijken!

Metaalkonstrukties Vandewalle

Ruiseledesteenweg 85 -8750Wingene

Door gedrevenheid, jarenlange ervaring en werkkracht heeft Vandewalle Metaalkonstrukties zich kunnen toeleggen op gespecialiseerd, meestal arbeidsintensief, maatwerk. Dit zowel in draadnetten als in gietmallen.

B & D Design

Lammersdam 4 -8750Wingene

B&D Design B&D Design » B&D Design bvba » contactgegevens » laat een berichtje achter » routeplan schrijnwerkerij » ramen en deuren » houten terassen » uw tuinhuis » gevelbekleding » dakconstructies » zoldertrappen interieur » binnendeuren » gyproc-w

G-line

Schauttewalle 22 -8750Wingene

C.a.m.

Kortrijksteenweg 26 -8750Wingene