U zocht op: producent houten luiken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Schiffeleers-glas

Aardbruggenstraat 91 -3570Alken

Reeds meer dan 50 jaar begeleidt Schiffeleers Glas uw bouwproject.U kan bij ons terecht voor al uw buitenschrijnwerk in hout, aluminium en pvc.

Cavale Steel Company

Centrum-zuid 2050 -3530Houthalen-helchteren

Cavale Steel Company is een jonge en dynamische staalproducent en de leidinggevende producent van Self Storage Systemen en Carwash Gebouwen in Europa.

Alulim

Nijverheidslaan 1563 -3660Opglabbeek

Alulim werkt met hoogwaardig aluminiumproducent Schüco en toont hiermee aan dat het een punt maakt van kwalitatieve realisaties. Er wordt namelijk veel energie gestoken in de details en de esthetische afwerking van de aangeboden producten.

Mecona

Weg Naar Zwartberg 208 -3660Opglabbeek

Het familiebedrijf Mecona staat al bijna 50 jaar aan de top in Limburg en België met de productie en de plaatsing van ramen en deuren, veranda’s, beglazing, rolluiken, poorten en zonwering.

Machiels Building Solutions

Mondeolaan 5 -3600Genk

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Inter Systems

Woudstraat 3 -3600Genk

Inter-Systems is gespecialiseerd in de bouw van toilet- en douchecellen voor kantoorgebouwen, scholen en sportinstellingen, evenals in de productie van omkleedcabines en lockers.

Houtmarkt Beulen

Herkenrodesingel 85 -3500Hasselt

Beulen is een familiebedrijf van reeds 4 generaties. Als klant koopt u bij ons niet alleen kwaliteit. U krijgt er onze ervaring, knowhow en een spijkerharde tevredenheidsgarantie bovenop.

Lemmens Marc

Engstegenseweg 48 -3520Zonhoven

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Zonhoven, maar zijn actief in heel België. Met meer dan twintig jaar ervaring in plaatsing en vervaardiging van ramen en deuren in PVC,aluminium en hout.