U zocht op: project management

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

Ferranti Computer Systems

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen 3

Ferranti Computer Systems levert hoogtechnologische oplossingen en diensten voor e-business netwerkintegratie industriële automatisering en...

Fluor Engineering

Noorderlaan 119 -2030Antwerpen

Fluor is een van s werelds meest toonaangevende, beursgenoteerde bedrijven op het gebied van engineering, procurement, constructie, maintenance en projectmanagement.

Tresco Engineering

Vosseschijnstraat 43 -2030Antwerpen

Software projectontwikkeling informaticadiensten teleprocessing data processing centra management facilities info data center software analyses software op maat

D&w Residential

Kambalastraat 14 -2030Antwerpen

D&w Shops

Kambalastraat 14 -2030Antwerpen

Cetem Containers (belgium)

Luithagen-haven 9 -2030Antwerpen 3

Cetem Containers is reeds jaren actief in de verkoop, verhuur en ombouw van stalen zeecontainers. Wij bieden hiervoor zowel nieuwe als tweedehands containers aan.

Sgs Belgium

Noorderlaan 87 -2030Antwerpen 3

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit.