U zocht op: public relations

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dynamoo

Lintsesteenweg 69 -2500Lier

dynamoo.biz: Passie voor communicatieOf je doelgroep nu uit bedrijven, particulieren of beiden bestaat… Bij het overbrengen van een bepaalde boodschap is het belangrijk om een gevoelige snaar te raken. Waarmee creëer je een soft spot voor je product

Chelona

Muishondstraat 11 -2500Lier

Tom Nollekens

Industriestraat 3 -2500Koningshooikt

TOM NOLLEKENS NV is inderdaad een ervaren partner in verf en onderhoud, maar ook in service. Als specialist in verf en verfgereedschappen kan u bij ons terecht voor het meest aangepast materiaal.

Qi Advice

Pannenhuisstraat 215 -2500Lier

Areka

Strijpensveld 7 -2500Lier

Scents By Cast Media Bvba

Vakenderveld 7 -2500Lier

Geurmarketing maakt deel uit van sensoriële marketing, een aangename geurverspreiding kan de klantbeleving en de merkbeleving optimaliseren.

Brandmark

Pannenhuisstraat 359 -2500Lier

Als ondernemer bent u constant bezig met de ontwikkeling van uw organisatie. Waar wilt u naartoe in de komende jaren en hoe gaat u deze doelstellingen verwezenlijken Wat ons betreft is communicatie een van de onmisbare instrumente

Kd-eventscreens

Akkerstraat 28 -2500Lier

Wij verhuren diverse soorten Led Schermen zowel mobiel als modulair. Huurperiode van 1 dag tot ...Ledschermen zijn uitermate geschikt voor evenementen, beurzen, stedenpromoties, bedrijfsopeningen en mobiele reclamecampagnes.

Autiscoop

Duwijckstraat 17 -2500Lier

Fun-events

Stenenstap 13 -2500Lier

Fun-Events verzorgt en organiseert diverse feesten en evenementen, van kleine feestjes tot grote evenementen. Wens je gebruikt te maken van één van onze diensten of onze volledige service, geen probleem. Alles is mogelijk bij Fun-Events.