U zocht op: recepties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Cosma

Befferstraat 24 -2800Mechelen

BedrijfsreceptieLeuk feest organiseren, met het personeel er op uit.Trouwfeesten, recepties, pensioneringen, verjaardagen, BBQ`s,....Dit alles al dan niet gecombineerd met waterski

Borealis Financial Services

Schaliënhoevedreef 20 -2800Mechelen

Borealis is a leading, innovative provider of plastics solutions based on polyethylene (PE) and polypropylene (PP) Borealis - Shaping the Future with Plastics

Coscasa

Liersesteenweg 416 -2800Mechelen

Feest, receptie, of privé, om gezellig te tafelen heb je geschikt materiaal nodig. Met porselein, kristallen glazen en bestek staan wij tot je beschikking om jouw evenement tot een geslaagde treffer te maken.

Katomaru

Koning Albertplein 12 -2800Mechelen

V & V Partnership

Hanswijkstraat 49-51 -2800Mechelen

Elk idee, concept, strategie of actie wordt tot in het kleinste detail voorbereid en uitgewerkt. Deze is cruciaal en bestaat uit een optimale kruising van gezond verstand en creativiteit. Daarin bevinden zich de genen van talent, kracht en inzicht.