U zocht op: recyclage

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pieters G.c.a.

D´helst 10 -9280Lebbeke

Gca Pieters te Wieze is een toonaangevend bedrijf dat van vader op zoons opgetart is sinds 1930, en uitgegroeid is tot verschillende takken van de bouwnijverheid. Grondwerken, afbraak, verhardingen en recyclage.

All Belgian Recycling

Preflexbaan 350 -1740Ternat

All Belgian Recycling (ABR) is gespecialiseerd in de recyclage van bouwafval en steenpuin, voortgebracht uit renovatie, nieuwbouw en afbraakwerken.

De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Containerservice Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

Belgian Quality Association

Technologiepark-zwijnaarde 7 -9052Gent

BQA NV werd door de Vlaamse minister van economie aangesteld als auditbureau om na te gaan of een dienstverlener kwaliteitsvol werkt .

Econocom Managed Services

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

De experts binnen al onze activiteiten hebben inzicht in de zakelijke behoeften van al onze contacten, zij analyseren de verschillende standpunten en bedenken, bouwen en financieren de digitale oplossingen die onze klanten nodig hebben.

Cna - Leysen

Tragel 9 -9300Aalst

CNA Containers nv te Aalst // containers, recycling, depollueren

E.m.p. Company

Rozebekeplein(roz) 1 -9630Zwalm

Thomas Werner bvba behandelt en recycleert schroot afval. We zijn gespecialiseerd in de handling van ferro- en non-ferrometalen.

Veolia

Avenue Charles-quint 584 -1080Brussel 8

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Recyc West

Oudenburgsesteenweg 106 -8400Oostende

Recyclagebedrijven metaalrecyclage papierrecyclage papierafval recyclage recuperatiebedrijven

Az Kabel

Bevrijdingslaan 11 -8700Tielt

Al 30 jaar specialiseert AZ Kabel zich in milieuvriendelijk verwerken van kabelafval. AZ kabel biedt bedrijven en particulieren de beste prijzen voor hun koperafval. Dankzij onze gratis containerservice wint u tijd en blijft uw magazijn...

Recyclage Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Onze diensten: afvalwerking, containers & big bags, vervoer, grind & schors.

Transport Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

Monsere Grond- En Afbraakwerken

Bollewerpstraat 145 -8770Ingelmunster

De firma Monseré werd in 1994 opgericht door Davy Monseré met als hoofdactiviteit grond- en afbraakwerken. Door de jaren heen zijn de werkzaamheden gevoelig uitgebreid en groeide de firma uit tot een gevestigde waarde in de bouwsector.

Veolia

Keizer Karellaan 584 -1082Sint-agatha-berchem

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Verpola

Pathoekeweg 19-21 -8000Brugge

BETOPOR isolatiechape is geschikt voor de uitvulling en isolatie van vloeren en platte daken zowel bij nieuwbouw of renovatie van woningen, appartementen, burelen, scholen, klinieken, .....

Recymet

Rivage De Boubier 25 -6200Châtelet

recymet recycling metal

Recom

Industriepark 33 -3300Tienen

De firma Recyclage en Compostering kortweg Recom maakt van bouwafval de grondstof van morgen. Zo recycleren we puin en beton van afbraakwerkzaamheden alsook het groen -en houtafval.

Socaplast

Kaaskantmolenstraat 49 -1840Londerzeel

Suez

Rue De L`avenir 22 -4460Grace-hollogne

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (incl. gevaarlijk afval)

Van Gansewinkel

Nijverheidstraat 2 -2870Puurs

Van Gansewinkel geeft afval een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron te scheiden en door simpelweg afvalcontainers voor u te ledigen en afval te recyclen.Ontdek onze klantgerichte oplossingen

Campine Recycling

Nijverheidsstraat 2 -2340Beerse

Duurzaam geproduceerde grondstoffen kopen, gebruikte metalen of autobatterijen verkopen, interesse om te investeren of een heel andere vraag?We kijken uit naar uw bericht.

Goijens Recycling

Industrieterrein Kanaal-noord 1150 -3960Bree

Uw partner voor alle soorten Beton, puin recylage & wegenbouwWij helpen u om te bouwen en tegelijkertijd uw puinafval verminderen.

Eurexcon

Westkaai 13 -8900Ieper

multi-disciplinair (marketing-)adviesbureau

Antwerp Recycling Company

Poldervlietweg 3 -2030Antwerpen

Antwerp Recycling Company (ARC) is al geruime tijd gespecialiseerd in het verwerken van bouw- en slooppuin op industrieel vlak.

Gilgemyn Projects

Nijverheidslaan 40 -8560Wevelgem

Gilgemyn Recycling is een erkend Val-I-Pac operator en gespecialiseerd in kartonrecyclage. Heb je een expert nodig in recyclage van oud papier, karton of plastiek? Neem contact op met Gilgemyn Recycling te Wevelgem

Forec

Groenestraat 29 -8920Langemark-poelkapelle

Bulk.id

Oude Kassei 16 -8791Waregem

BULK .ID (Lybover Recycling) engineert, installeert en onderhoudt installaties voor het scheiden, recycleren en transporteren van diverse materiaalstromen.

E.de Kock

Brusselsesteenweg 328 -3090Overijse

UW partner voor al uw containers.

Vulsteke En Verbeke

Groot-brittanielaan 5 -8970Poperinge

Onze activiteit bestaat uit het inzamelen en verwerken van niet-gevaarlijk afval, zowel van particulieren als van bedrijven. Omdat onze mogelijkheden zo ruim zijn, zijn wij de ideale partner voor al uw opruimingen of verbouwingen.

Gagelmans Recycling

Zuiderdijk 10 -2310Rijkevorsel

Aankoop van alle metalen tegen de beste prijs per kilo. Recyclage van autowrakken.

Marcom

Schatting 8 -8210Zedelgem

Van Laecke Group overkoepelt drie bedrijven: Van Laecke Machines, Marcom Recycling en Van Bemmel Recycling. Deze bedrijven beschikken over een uitgebreid en complementair aanbod aan recycling machines, grondverzetmachines en landbouwmachines.

Paper Chain Forum

Pleinlaan 5 -1050Elsene

Vandaag de dag zijn de recyclagemogelijkheden ongezien, maar is er nog wel een toekomst weggelegd voor papier? Betekent de evolutie van het digitale tijdperk de ondergang van het papier of zullen beiden ook in de toekomst een belangrijke rol blijven

Maximum Image

Damstraat 164 -9180Moerbeke-waas

Maximum Image - uw partner voor bedrijfskleding, promotiekleding, gadgets en relatiegeschenken.

A.g. Metals Recycling

Jozef Huysmanslaan 76 -1651Beersel

Gevestigd in het zuiden van Brussel, AG Metals Recycling is gespecialiseerd in het inzamelen en het recycleren van ferro ? en non ferro metalen

Advanced Design Of Recycling Machines

Krommebeekstraat 14 -8930Menen

Ad Rem is een bedrijf gespecialiseerd in onderzoek, ontwerp, en constructie van machines voor de recyclage-, mineralen- en groenten verwerkende industrie

Bebat

Walstraat 5 -3300Tienen

BEBAT geeft gebruikte batterijen en zaklampen een nieuw leven!We doen dat door te sorteren en recycleren.De federale overheid en de regionale instanties werken samen met ons.Ze kijken over onze schouder mee en zien dat het goed is voor het milieu.

Cvb Recycling

Radiatorenstraat 51 -1800Vilvoorde

Papier en plastic zijn recyclebare grondstoffen die de basis kunnen vormen voor de productie van nieuw papier en plastic.

Delorge Recycling

Hondschotestraat 96 -8560Wevelgem

Textile recycling

Smet Rental

Havinkbeekstraat 24 -9130Doel

Smet Rental zet alles in het werk om recycling-oplossingen op maat te bieden. Met een sterke marktpositie in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg zijn we een van de grootste Europese spelers.

Bonaugure

Duivenstraat 86 -2800Mechelen

Bonaugure. Voor al uw recyclage van oude metalen en afbraakwerken. Tevens verzorgen wij een containerdienst.

Hamelers Palletten

Slakweidestraat 40 -3630Maasmechelen

Aan- en verkoop van gebruikte palletten. Wij kopen alle diverse maten palletten op bij bedrijven. Deze palletten worden hersteld en daarna gesorteerd volgens de specificaties van de klant. Wij stockeren deze palletten tot de klant afroept.

Amacro Recycling

Heideveld 50 -1654Huizingen

Voor grondwerken, recyclage, sorteringen, verhuur van containers, storten top en beton kunt u bij Amacro terecht.

Gagelmans Recycling

Oud Sluisstraat 3 -2110Wijnegem

Centraal gelegen in industriezone ´Den Hoek´ Dagelijks open voor aankoop van oude metalen, autowrakken en AEEA.

Stassen Recycling

Hengelhoefstraat 177 -3600Genk

Stassen Recycling in Genk werd opgericht in 1964 en onderscheidde zich al snel met zijn innovatiekracht en creativiteit.

Aclagro

Industrieweg 74 -9032Gent

Aclagro concentreert zich als aannemer op een aantal kernactiviteiten: infra, bodemsanering, waterzuivering, afbraak, grondreiniging en brownfield.

Groezarec

Kettingbrugweg 32 -3950Kaulille

Als producent van hoogwaardige bouwpuin-granulaten voor de wegenbouw is Groezarec een gekende waarde, niet alleen in de eigen regio maar ook daar buiten.

Raytech

Dirk Martensstraat 3a -8200Brugge

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

Rentec

Nijverheidsstraat 13 -8740Pittem

Wij zijn een Belgische constructeur die al sinds meer dan 20 jaar machines en installaties ontwerpt en bouwt. Recycling machines, Rendering machines, Palm Oil Extraction machines, Autoclaven, Industrial Services

Aurubis Beerse

Nieuwe Dreef 33 -2340Beerse

Metallo-Chimique NV is specialised in the recycling and processing of metalliferous materials (e.g. copper, tin, lead, zinc as well as cable, waste from the electronics sector, car catalysts, and the like). The company is active on the international

Houtrecyclage Vandendriessche

Westrozebekestraat(onk) 87 -8840Staden

Wij geven uw afvalhout een nieuwe toekomst. Het houtafval verkleinen wij tot houtstof, houtsnippers en houtspaanders. Klaar voor hergebruik. Als grondstof in de spaanplatenindustrie of als energiebron voor cementfabrieken.

Raff Plastics Nv

Kaaskantmolenstraat 49 -1840Londerzeel

Industrieel plastic afval en gereinigd post-consumer afval recycleren tot nieuwe grondstoffen voor nieuwe producten.Dat doet RAFF Plastics met PP, HDPE, PS en PVC. Al veertig jaar lang.

N.v. Chep Benelux S.a.

Bedrijvenlaan 1 -2800Mechelen

Bij CHEP zien we het als onze missie om samen met onze klanten supply chains efficiënter en duurzamer te maken. Daarom verkopen wij geen pallets, maar laten bedrijven ze delen en hergebruiken, ook wel gekend als palletpooling.

Rezinal

Dellestraat 17 -3550Heusden-zolder

Rezinal nv behoort tot de wereldtop in zinkrecyclage. Met onze performant productieproces produceren we secundair zink van de hoogste kwaliteit en nevenproducten zoals fijne zinkassen en hardzink.

A.a. Ijzerland

De Hoge Keer 1a -2160Wommelgem

Uw betrouwbare partner in Wommelgem - Antwerpen op het gebied van oude metalen, tankreiniging, afbraak van tanks en metaalafbraakwerken

Renika

Dommekensstraat 10 -9240Zele

Renika is gespecialiseerd in afgraven en recyclage van gronden volgens de in België officieel gangbare normen en vwettelijke verplichtingen. Welkom op Renika

Hobbyserres Stappaerts

Broekstraat 59 -2460Kasterlee

Sinds begin jaren 90 is onze firma gespecialiseerd in het vermaken van industriële tuinbouwserres naar kleinere hobbyserres

Bio Oil Recycling

Dirk Martensstraat 12 -8200Brugge

recyclage van gebruikte frituurolie en -vet, recyclage d'huiles et graisses de friture usées All vet - Anvas Allvet, Anvas, recyclage, frituurolie, containerparken, biodiesel, biogas, huile de friture, parc à conteneurs, biogaz

Pirobouw

Brechtsebaan 114 -2900Schoten

Pirobouw recycleert uw piepschuimverpakkingsafval (EPS) tot isolatiemateriaal, waardoor het begrip `duurzaam bouwmateriaal` een echte invulling krijgt.

Eco-oh! Recycling

Europark 1075 -3530Houthalen-helchteren

Bij ECO-oh! willen we jou inspireren dit plastic afval apart te sorteren zodat wij ze kunnen verwerken tot waardevolle grondstoffen.

Peelaer

Hamerstraat(ram) 31 -2230Herselt

PEELAER bvba is werkzaam vanuit Herselt in de provincies Antwerpen, Brabant en Limburg. Wij hebben een ruime ervaring opgebouwd met de inzameling van oude metalen

Lavaert

Triloystraat 43 -8930Menen

Welkom bij Lavaert Group, we helpen je graag verder met onze verschillende diensten. Ontdek ze snel op onze website. Zit je toch nog met vragen, aarzel niet om ons te contacteren

Van De Vorst

Heikemp(mol) 1518 -3640Kinrooi

Van de Vorst BVBA is reeds 25 jaar een begrip op het gebied van grondverzet. In 1988 begon zaakvoerder Wim Van de Vorst met grondwerken in bijberoep

Recyca

Delften 23 -2390Malle

Recyca haalt lege inktpatronen, toners, inkjets en printafval in het algemeen op. Bovendien bieden zij een volledig gamma toners en inkjets aan, zowel origineel als compatibel. Inzamelen lege cartridges / inktpatronen / toners

Remondis De Vocht

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Bij REMONDIS DE VOCHT draait alles om kwaliteitsvol inzamelen en verwerken van allerlei soorten afval. Of u nu particulier, kmo, bouwbedrijf of overheid bent, REMONDIS DE VOCHT biedt voor ieder afvalprobleem de meest efficiënte en duurzame oplossing.

Ipas

Meylandtlaan 186 -3550Heusden-zolder

WASTE REFINERY© is een industrieel en volledig gemechaniseerd NAT scheidingsproces voor gemengd stedelijk vast afval, voorgesorteerd of niet-voorgesorteerd.

R. Stevens

Hoogbaan 220 -3650Dilsen-stokkem

Entreprises De Transports Et De Terrassements Daubie Adelson Et Compagnie

Rue Louis Ansiaux(b) 50-52 -7331Saint-ghislain

Belgacom Web Hosting Services Welcome If you arrived here after typing an URL (and not an ip-adress) your browser does not support HTTP 1.1 Please upgrade to a newer version of your browser.

Metaalafbraak

Sint-elooistraat 2 -8540Deerlijk

Hegrola

Industrieweg 84 -2260Westerlo

Hegrola kan u verschillende diensten aanbieden in wegenbouw, leidingwerken, betoncentrale, recyclage en grondstabilisatie.