U zocht op: recycling machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Veolia

Avenue Charles-quint 584 -1080Brussel 8

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Nilfisk Advance

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

Dankzij onze bijna honderd jaar lange ervaring met het ontwikkelen van professionele schoonmaakmachines is Nilfisk-Advance uitgegroeid tot een specialist op het gebied van schoonmaken. Onze kennis van industriële reinigingsprocessen is duidelijk...

Swisser

Georges Henrilaan 85 -1200Sint-lambrechts-woluwe

Glasdon are Designers, Manufacturers and Suppliers of Litter Bins, Bollards, Gritters, Grit Bins, Recycling Bins, Planters, Seating, Modular Buildings, Housings, Cabinets, Shelters, Screens and Walkways.

M Real Estate

Brusselsesteenweg 340 -3090Overijse

Verachtert is gespecialiseerd in uitrustingsstukken, snelkoppelingen en slijtstukken voor graafmachines en wielladers. Verachtert snelwisselsystemen, graafbakken, laadbakken, grijpers, sloopuitrustingen, sloophamers, lange gieken, sloop, recycling..

Beys Groenrecycling

Boektsestraat 119 -1820Steenokkerzeel

B I A

Rameistraat 123 -3090Overijse

BIA s.a./n.v. is gespecialiseerd in de verkoop en service van uitrustingsgoederen voor openbare werken, mijnen en steengroeven, recycling en haven- en industrieoverslag.

Lc Packaging Belgium

Kempenarestraat 55 -2860Sint-katelijne-waver

Ons familiebedrijf LC Packaging is al vier generaties actief in de verpakkingsbranche. De overgrootvader van de huidige directeur Lucas Lammers begon het bedrijf in 1923 met uitsluitend de aankoop, verkoop en bewerking van jute zakken. Inmiddels ...

Balasa Metal Recycling

Eppegemsesteenweg 58 -1850Grimbergen

Soret Containers & Recycling

Weemstraat 5 -1560Hoeilaart

De firma Soret werd opgericht in 1958 door Jean-Pierre Soret. Het bedrijf vestigde zich te Hoeilaart en verhandelde alles wat met druiventeelt had te maken. Vooral de kolenhandel draaide in die tijd op volle toeren. De kolen werden aangekocht in de B

Dekempeneer Hfw

Zaventemsesteenweg 63 -1831Diegem

DEKEMPENEER HFW is al sinds 1975 als specialist in wegenwerken en rioleringswerken actief in de regio Brussel, Vlaams- en Waals-Brabant.