U zocht op: reiniging bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


īt Ruimerke

Rupelweg 6 -2850Boom

Alle ontstoppingen onder hoge-druk zonder breken van klein tot groot en voordelig! Ook reinigen onder hoge-druk van aal- sterf- bezink- en vetputten ledigen.

Briljant

Hoek 23 -2850Boom

Briljant Glazenwasserij is een professionele firma sinds 1990, dus met jarenlange ervaring.De zelfwerkende patroon ziet er nauwlettend op toe dat alles piekfijn wordt afgeleverd. Daardoor kan onze firma pogen op een jarenlange klantenbinding.

Matrix Doors

Hoek 115 -2850Boom

Matrix Doors is een volledig onafhankelijke Belgische onderneming, gespecialiseerd in fabricage, verkoop en montage van sectionaalpoorten voor privé-gebruik en industrie.

Forceville

Colonel Silvertopstraat 19-23 -2850Boom

Forceville te Boom, Rupelstreek, is allang geen kolenhandelaar meer. Een bedrijf dat ooit in 1910 zo is begonnen, is nu gespecialiseerd in de installatie van verwarmingsinstallaties en het onderhoud ervan (ook zeldzame verwarmingsketels).

Turbo

Industrieweg 4b -2850Boom

Had u of uw bedrijf graag een regelmatige reiniging of controle gehad van uw riolen, afvoer of putten, dan is Turbo Ontstoppingen uw aangewezen partner. u kan ons ook inschakelen voor de grondige ontruiming van septische putten en regenputten.

Dantha Construct

Dirkputstraat 27 -2850Boom

Wij zijn een kleine onderneming, gericht naar totale renovatiewerken, verbouwingen en afwerking van nieuwbouw. Bezoek onze site en vraag eventueel uw vrijblijvende offerte

De Witte Geoffrey

Overwinningstraat 18 -2850Boom

Wij beschikken over een eigendienst na verkoop naar herstellingen en onderhoud toe. Naast particulieren kunnen ook bedrijven, scholen, rust- en verzorgingstehuizen bij ons terecht.

Intense Activities

Schommelei 1 -2850Boom

Intense Activities herbergt voornamelijk avontuurlijke en speelse klimactiviteiten op het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre te Boom.