U zocht op: reiniging bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Raytech

Dirk Martensstraat 3a -8200Brugge

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

Bio Oil Recycling

Dirk Martensstraat 12 -8200Brugge

recyclage van gebruikte frituurolie en -vet, recyclage d'huiles et graisses de friture usées All vet - Anvas Allvet, Anvas, recyclage, frituurolie, containerparken, biodiesel, biogas, huile de friture, parc à conteneurs, biogaz

De Brugse Algemene Bouwonderneming

Peter Benoitlaan 53 -8200Brugge

BABO nv heeft over haar jarenlange rijke geschiedenis een indrukwekkend portfolio aan projecten en referenties opgebouwd. Haar hoogstaand kwaliteitsimago vinden we zowel in de BABO Bouw als in BABO Interieur activiteiten.

Aneca Services

Lieven Bauwensstraat 27 -8200Brugge

ANECA SERVICES nv is een dienstverlenend bedrijf. Bij ons kan je terecht voor de huur van allerhande matten, mops (zwabbers) voor de vloerreiniging en apparaten voor de hand- en toilethygiëne, alsook voor de reiniging van alle ameublement ...

Borduuratelier Elite

Grasdreef 120001 -8200Sint Michiels (brugge)

Uw medewerkers zijn uw levende visitekaartjes. Uiteraard in het werk dat ze leveren, maar ook via uw bedrijfskleding. Reclame maken voor je sportclub of een persoonlijk t-shirt met uw mooi ontwerp behoren allemaal tot onze mogelijk.

Temalec

Velodroomstraat 13 -8200Brugge

Temalec bvba, is reeds 50 jaar een toonaangevend installatiebedrijf van verwarming en sanitair.

Dekeyser Cleaning

Zandstraat 450 -8200Brugge

Al sinds 1954 staat het familiebedrijf Dekeyser paraat voor het ruimen en reinigen van beerputten, septische putten, regenwaterputten, vetputten, pompputten,

Dhondt Interieur

Torhoutse Steenweg 100 -8200Brugge

Treeview

Zandstraat 369 -8200Brugge

Het volledige gamma van Kudzu bestaat uit artikels die bijdragen tot een beter milieu. Producten gemaakt van natuurlijke, gerecycleerde of recycleerbare materialen, producten die u helpen energie besparen, producten die ons leven beter maken.

Artes Woudenberg

Lieven Bauwensstraat 42 -8200Brugge

Artes Woudenberg is hoofdzakelijk actief in de restauratiesector, namelijk het restaureren van geklasseerde monumenten en niet-geklasseerde gebouwen. Woudenberg maakt deel uit van de Artes Group, die daarnaast ook actief is in Burgerlijke bouw, enz.

Buromac

Graaf Pierre De Brieylaan 17 -8200Brugge

Grafiszche uitgeverij, geboortekaarten, huwelijkskaarten, nieuwjaarskaarten, blaco kaarten, rouwbrieven, kalenders