U zocht op: reiniging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Industrial Automotive Services

Nieuwlandstraat 6c -9120Melsele

Automotive Services (IAS).Als officieel verdeler van het Eurol gamma voor België en Luxemburg kunnen wij u een uitgebreid gamma aanbieden van oliën, vetten, winterproducten en toebehoren.

Serkon

Nieuwe Baan 44 -9120Vrasene

Zij staan dan ook garant voor de betere dienstverlening en kwaliteit, maken gebruik van de nieuwste schoonmaakprodukten passen het goede van vroeger en het beste van nu toe.Serkon staat voor Service & Kontrole.

Tensio

Doornpark(bev) 36 -9120Beveren

Groothandel in chemische producten | productie van diverse chemische produkten

Jonny De Beule

Doornpark 65 -9120Beveren-waas

Debeule, waardevol in water en warmte. Badkamerrenovatie en installatie verwarming.

Gaverland

Doornpark(bev) 17 -9120Beveren

Wasserij gaverland uw specialist in het reinigen van residentenwas geleverd binnen de twee werkdagen!!Ons voordeel is duidelijke prijsstelling zonder meerkosten dus alles inclusief! gratis labeling van uw residentenwas. Verder een

Verhoeven Dust Control

Vogelkerslaan 47 -9120Melsele

Verhoeven Dust Control levert en installeert ontstoffingsinstallaties en toebehoren voor de industriële sector. VDC helpt u met uw filters, cyclonen, ventilatoren, schoorstenen en emissie-monitoring.

Intercommunale Voor Huisvuilverwijdering Voor Burcht En Omliggende Gemeenten

Schaarbeekstraat(mel) 27 -9120Beveren

IBOGEM is de opdrachthoudende vereniging voor duurzaam afvalbeheer voor de regio Beveren, Kruibeke en Zwijndrecht. IBOGEM volgt in haar afvalbeleid de Ladder van Lansink. ||: IBOGEM - minder afval? zoveel beter! :||

Nrg Man

Zandstraat(hsd) 51b -9120Beveren

NRG MAN is een resultaatgericht adviesbureau met een focus op het milieu en uw portemonnee. Wij helpen u juist te investeren in duurzame producten en helpen u besparen op uw energiekosten.

Stegro

Bergstraat(hsd) 27 -9120Beveren

de Ravotter binnenspeeltuin - home Neem snel een kijkje binnen... U bent bezoeker Laatste aanpassing: dinsdag, 12 juni 2007 Beste resolutie: 1024x768 Deze pagina maakt gebruik van Flash Contacteer hier de webmaster

Gustaaf Seghers

Zillebeek(bev) 26 -9120Beveren

Bart Rombaut Bvba

Pauwstraat(mel) 137 -9120Beveren

Alcea

Elzestraat(bev) 12 -9120Beveren

Van het kleinste tuintje tot de grootste projecten, elke aanleg begint bij de grondwerken.

Ibs Industrial

Slekkenstraat(mel) 12 -9120Beveren

IBS Industrial specialiseert zich in industriële bouwprojecten met een hoog maatwerk-gehalte.

Dent Repair

Gentseweg(bev) 309 -9120Beveren

Belgium Technical Support

Albert Panisstraat 89 -9120Beveren-waas

BTS Food is een uitzendkantoor gespecialiseerd in het plaatsen van ervaren en gediplomeerd personeel voor de beenhouwerij. We zijn als enige gespecialiseerd in dit vakgebied en reeds meer dan 10 jaar actief.

Relaes Airtechnics

Bankwegelhof(bev) 81 -9120Beveren

Dishwash

Nieuwlandstraat 2a -9120Beveren-waas

Dishwash is een bedrijf uit het Waasland met een uniek concept: de vuile afwas ophalen en vervolgens kraaknet terugbrengen. Het is d? oplossing voor de enorme stapel vaat in restaurants, cateringbedrijven, ziekenhuizen en zorgcentra.

Bouwbedrijf Floré

Schaarbeekstraat(mel) 21 -9120Beveren

Renovatiewerken en complexe verbouwingen in publieke en private sector.Totaalprojecten in de rehabilitatie van sociale woningen, rusthuizen, ziekenhuizen en scholen.

Apotheek Thys-de Cuyper

Albert Panisstraat(bev) 176 -9120Beveren

Fima Group

Kerkstraat(vra) 96 -9120Beveren

FIMA GROUP heeft de pasklare oplossing voor al uw hijswerken in heel Belgie aan zeer concurrentiele prijzen.Tevens zijn wij ook specialist in het verhuren van aluminium bouwkranen, met of zonder operator.

De Mey - Fassaert

Kolkstraat(vra) 43 -9120Beveren

De Mey - Fassaert Bvba te Moerbeke-Waas: daar kennen ze hun vak! De Mey - Fassaert Bvba te Moerbeke-Waas: daar kennen ze hun vak! de mey-fassaert bvba,moerbeke-waas,belgique,belgium,belgië,belgien,proximedia,aankoop,verkoop,bouwmaterialen,rustiek,ste

Tip Top

Parmastraat(mel) 62 -9120Beveren

Heyrman - De Roeck

Doornpark(bev) 120 -9120Beveren

Sedert meer dan 60 jaar is één van de hoofdactiviteiten van ons bedrijf het plaatsen van talud en oeverversterkingen, zowel voor de openbare als privésector. Mede door onze eigen import van schanskorven en hardhout kunnen wij deze werken uitvoeren aa

Advanced Classics

Doornpark 62a -9120Beveren

Wij doen er alles aan om uw Young- of Oldtimer op de weg te houden, zodat u verder kan genieten van uw droomwagen.Dit kan gaan van onderhoud, reparatie of door het elektrisch ombouwen van uw klassieker.Onze garage werkt op afs

General Services Beveren

Gentseweg(bev) 329 -9120Beveren

Een voorstelling van het assortiment en een lijst met vestigingen van deze doe-het-zelf winkels. Link naar actuele aanbiedingen. Une présentation de cette chaîne de magasin de bricolage, ses promotions actuelles et son forum rempli d'astuces pour le

Retailpark Beveren

Pareinpark(bev) 7 -9120Beveren

Retailpark Parein is een winkelcentrum met acht entiteiten Horta ,Brico , Dreamland , Kwarto , Buurtslagers , E5-mode , Bent schoenen en Het Broekenpaleis.

Gmg Service

Pareinpark(bev) 21a -9120Beveren

Filip Goossens

Boekweithofstraat(hsd) 20 -9120Beveren

Labrum

Pareinpark 6 -9120Beveren-waas

Profile Tyrecenter en Passion Pneu zijn de banden, velgen en auto-onderhoud hyperspecialisten van de Benelux.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Gereedschappen Luc

Zillebeek(bev) 18 -9120Beveren

Alles voor de vakman en doe-het-zelver. Werktuigen, sanitair, ijzerwaren, electriciteit, werkkledij, plastiek, huishoudartikelen, verfkledij.

Waasland Automotive Beveren

Pareinpark(bev) 4 -9120Beveren

Waasland Automotive in Beveren-Waas en Sint-Niklaas verdeelt de merken Ford en Mazda. Ford en Mazda zijn absolute topmerken. U koopt ze bij Waasland Automotive nieuw of tweedehands.