U zocht op: reinigingsbedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Miss Cleaning

Lammerdries 24b -2250Olen

Miss Cleaning is al vele jareneen gevestigde waarde in de schoonmaakbusiness.We richten ons enkel naar bedrijven en zijn gespecialiseerdin het reinigen van kantoren, magazijnen en industriële omgevingen.

Laborex

Hagelberg 15 -2250Olen

Al meer dan 50 jaar is Laborex internationaal actief als producent van industriële reinigings- en productiemachines, innovatieve transportsystemen, geautomatiseerde productieprocessen en straalcabines voor het reinigen of stralen

Buchen Industrial Services

Hoogbuul 17 -2250Olen

Buchen Group: het adres voor uw industriële dienstverlening !Kwaliteit, zekerheid, gezondheid en milieubeheer zijn belangrijke kadervoorwaarden voor onze klanten en voor ons.

Jacobs Cleaning

Industrielaan 27 -2250Olen

Jacobs Cleaning staat sinds jaar en dag ten dienste van de industrie, de overheid, de KMO`s en de particulieren. Wij staan borg voor een professionele, snelle en veilige uitvoering van de toevertrouwde werken.

Novatio Immo

Industrielaan 5 A -2250Olen

Als Belgisch bedrijf spitsen wij ons al sinds 1978 toe op de vele uitdagingen waarmee professionals worden geconfronteerd bij technisch onderhoud en herstellingen. Professionals, dat zijn techniekers, onderhoudsmechaniciens, carrossiers, aannemers,..

Digor

Hondsstraat 6 -2250Olen

Met een traditie in gevelwerken maken onze experten er een erezaak van om je het juiste advies in gevelwerken te geven. We laten je gevel er weer als nieuw uitzien door verschillende toepassingen.BETONBORINGEN zijn ook mogelijk

S & V Cleaning

Gladiolenstraat 1 -2250Olen

Je bent op zoek naar een poetshulp met dienstencheques voor bij je thuis? Dan heeft S & V Cleaning de oplossing voor jou! Wij bieden poetsdiensten aan met gemotiveerde, goed opgeleide en kwalitatieve medewerkers.

Miss Cleaning

Lammerdries 24 B -2250Olen

MISS, specialist voor industriOle straal- en schilderwerken op werven en in eigen atelier. MISS stralen, straalwerken, schilderen, schilderwerk, industrieel, verven, coating, constructies, renovatie, metaalconstructie, verf, antiroest, anti-corrosie

Avonds Yve

Draaibrugstraat 4 -2250Olen

Azerty-ict

Hoefsmidstraat 4 -2250Olen

AZERTY-ICT ¿Verkoop van PC's en multimedia ¿Computeronderhoud & herstellingen ¿Eerlijk advies en correcte prijzen TEL: 0495 61 98 06 STEEDS OP AFSPRAAK Azerty-ICT bvba Hoefsmidstraat 2 I 2250 Olen www.azerty-ict.be I e-mail: info@azerty-ict.be

Ctec

Hagelberg 15 -2250Olen

CTEC staat voor vernieuwende cleaning technology. Dankzij onze gecombineerde vakkennis en knowhow op diverse terreinen bieden wij u een aanspreekpunt voor het gehele wasproces.

Van Vlerken Totaalbouw

Bulestraat 24 -2250Olen

Uw specialist in nieuwbouw en renovaties

Geveldesign-houtbouw

Lammerdries-winkelstraat 14b -2250Olen

Geerts Hs

Geelseweg 54 -2250Olen

Ons team staat met vurig enthousiasme klaar om al je warme dromen waar te maken. Wij zorgen namelijk voor sfeervolle momenten in huis, maar net zo goed voor onvergetelijke herinneringen buiten.

Miss Cleaning

Lammerdries 24 -2250Olen

M.I.S.S.NV is specialist in industriële straal en schilderwerken op de werf en in eigen atelier. Wij bieden een kwalitatieve, flexibele en veilige oplossing voor al uw straal- en schilderwerken. Team van 45 enthousiaste schilders.

Doffen

Doffen 97 -2250Olen

Guesthouse Doffen staat garant voor een aangenaam en luxueus verblijf met een kwalitatieve dienstverlening zoals linnenservice, schoonmaak, gratis koffie en thee faciliteiten, ontbijt op aanvraag.

Novatech International

Industrielaan 5 B -2250Olen

Welcome, Ongeveer 7 jaar geleden introduceerde Novatech het product TEC 7 op de Belgische markt. Dat betekende onmiddellijk het begin van de weg naar succes, de weg die de firma Novatech nog steeds aan het ontdekken is.

Ecogieterij Bv

Keizershoek 228 -2250Kontich

Ecogieterij is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in gietvloeren, decor wanden. en design meubels

Life Supplies

Industrielaan 25 -2250Olen

Life SUPPLIES is marktleider in additieven voor de diervoedermarkt, met een bijzonder breed assortiment - waaronder zouten, zuren, mineralen, vitamines, aminozuren, conserveringsmiddelen en supplementen.

Olen Cosmetics

Industrielaan 31 -2250Olen

Website Anhairco Anhairco: Corona Professional, Pro Tradition Mode, Private Label, Kappersbenodigdheden, Cosmetica, Hair cosmetics, Hairdresser articles, Haarcosmetica

Dekabo

Hoogbuul 35 -2250Olen

Dekabo is een dynamisch bedrijf met één duidelijke specialisatie: horizontaal gestuurde boringen. Door onze ervaring beheersen wij de techniek volledig en integreren wij continu de laatste nieuwe ontwikkelingen in onze werkwijze.

Wim Vranckx

Meirenstraat 41 -2250Olen

U kan een beroep doen op ons voor zowel nieuwbouw als renovatiewerken. Wij bespreken samen uw plannen en bekijken welk systeem het beste bij uw wensen aansluit.

Betonwerken Puts

Hoogbuul 57 -2250Olen

Uw specialist betonnen kelders voor industrie, landbouw en privé!

De Ceuster Recylcing

Hoogbuul 31 -2250Olen

De Ceuster Recycling verhuurt containers, van 12 ml tot 30 ml, voor alle doeleinden zoals bouwafval, restafval, steenpuin, plastiek, hout-tuin-groenafval, roofing, ... We verhuren onze containers zowel aan bedrijven als particulieren

Beneens Bouw En Interieur

Stadsestraat 43 -2250Olen

Onze specialiteiten zijn exclusieve woonprojecten, winkel- en kantoorinrichting. In het B2B segment en de openbare sector willen we door een pro-actieve marktbenadering onze groei realiseren.

Magrometal

Hoogbuul 55 -2250Olen

MAGROMETAL IS IN ALLE MARKTEN THUIS: VAN PARTICULIEREN TOT GROTE INDUSTRIËLE BEDRIJVEN. Magrometal doet ook herstellings- en aanpassingswerken en is VCA gecertificeerd

Automaterialen Hemo

Industrielaan 12 -2250Olen

Automaterialen HEMO is een onafhankelijke leverancier van carrosserieonderdelen met meer dan 30 jaar ervaring. Wij hebben in ons magazijn onderdelen op voorraad van ongeveer 30 automerken.