U zocht op: reinigingsbedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rioclean

Steenweg 213 -3570Alken

Rioclean, dé ontstoppingsdient in je regio. Ledigen van septische putten en reinigen regenwaterputten. Reinigen van zandvangers car- en truckwash.

Firma Van Lunter

Grootstraat 231 -3570Alken

Wij reinigen bijna alle stoffen meubilair. Bovendien werken we met producten die uw te reinigen spullen ook ontsmetten. Door het reinigingsproces met onze producten hebben huismijt en bacteriën geen kans meer.

A.s.v.d.

Stationsstraat 34 -3570Alken

HIER BIJ DARCIS GAAN WE VOLLEDIG OP IN JE INTERIEUR.

Bouwbedrijf Dethier

Industrieterrein Kolmen 1107 -3570Alken

Al bijna 70 jaar is Dethier een groeiende speler in de Vlaamse bouwsector. Dethier decennium na decennium verder aan een financieel gezonde onderneming met een goede reputatie, zowel bij onderaannemers als investeerders en cliënteel.

Wemar Cars

Klein-kolmenstraat 5 -3570Alken

Wemar Cars is al jaren een - door de overheid - erkend centrum voor het opkopen, weghalen en vernietigen van buitengebruik gestelde personenwagens, lichte vrachtwagens, bestelwagens, tractoren, jeeps, machines, containers, enzoverder.

Cooltech

Kolmenstraat 1607 -3570Alken

Cooltech is een multidisciplinair studie- en installatiebedrijf voor flexibele en resultaatgerichte oplossingen inzake industriële koeling, proceskoeling, airconditioning en koel- en diepvriesmeubelen.

Markus

Kruisstraat 66 -3570Alken

Op zoek naar een kwalitatieve nieuwbouw woning of appartement Bij Markus krijgt elk nieuwbouwproject een persoonlijke aanpak!

Soetaers

Klameerstraat 37 -3570Alken

De firma Soetaers is gespecialiseerd in airco, koeling, warmtepompen, ventilatie en luchtzuivering

Eco Metal

Pickardstraat 1211 -3570Alken