U zocht op: renovatie garages

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ruboplast

Grote Braamstraat 29a -2220Heist-op-den-berg

Ruboplast BVBA werd opgericht in 1995 door Jan Verstrepen, die tot nu nog steeds de zaakvoerder is. Wij hebben een zeer ruime ervaring in het plaatsen en isoleren van platte daken, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Laeremans Geert

Impulsstraat 17 -2220Heist-op-den-berg

Welkom op de website van Laeremans Geert nv. Wij zijn gespecialiseerd in alle las- en constructiewerken voor nieuwbouw of renovatie. Zowel voor de particuliere als industriële sector vervaardigen we trappen, leuningen en poorten. Maar ook ...

Kerkstoel Prof-en Sanicenter Nv

Leopoldlei(hal) 54 -2220Heist-op-den-berg

Kerkstoel Bouwmaterialen biedt je het volledige gamma van ruwbouwmaterialen aan, zoals dakpannen, gevelstenen, cement en zand, materialen voor de buitenaanleg. Maar ook verfijnde keukens, badkamers, sanitair, binnendeuren en andere interieurafwerking

Duros

Cederstraat 18a -2220Heist-op-den-berg

Wij zijn een Belgisch bedrijf dat reeds meer dan 20 jaar actief is in de ontwikkeling en distributie van innovatieve en kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen.

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.

Heylen-bouw & Heylen Real Estate

Industriepark 17 -2220Heist-op-den-berg

Al snel groeide de onderneming uit tot een succesvol bedrijf gespecialiseerd in woonklaar bouwen en renovatie dat alle activiteiten in eigen beheer uitvoert zoals metselwerken, dakwerken, sanitair, vloer- en tegelwerken, schrijnwerkerij.

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.