U zocht op: renovatie gebouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B Plus

Nieuwlandlaan 6 -3200Aarschot

B+ Villa`s is a belgian company specialized in construction, renovation and interior decoration in Belgium and abroad. The True art of Living B+, Villa`s, bplus, construction, renovation, interior decoration, villas, villa, nieuwbouw, renovatie, inte

Bouw- En Constructiebedrijf Ve-ra-bo

Gaston Geenslaan 64 -3200Aarschot

Vandaag de dag is Ve-Ra-Bo bezig met veranda’s bouwen, aluminium ramen en deuren ontwerpen en plaatsen, en renovatieprojecten. Onze kernactiviteit is nog steeds verandabouw, maar onze totaalprojecten en renovatiewerken hebben populariteit gewonnen.

D.s.v.

Ter Heidelaan 69 -3200Aarschot

DSV is een algemeen bouwbedrijf en richt zicht zowel tot openbare besturen als tot klanten uit de industrie. DSV voert werken uit in de wegenbouw en doet aan nieuwbouw en renovatie van gebouwen.

Tops@home

Leuvensesteenweg 59-61 -3200Aarschot

H.c.s.

Demerstraat 1 -3200Aarschot

Tavernes restaurants algemeen feesten aannemers zalen verhuur bedrijfsfeesten feest architect feesten coordinatie banketten organisatie restaurants franse keuken restaurants vlaamse keuken recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen person

Rsv Centrale

Nieuwlandlaan 64 -3200Aarschot

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in vloerverwarming, centrale verwarming en sanitair, gebruiken de modernste technieken en werken enkel met de meest gekende merken. Wij verzorgen de verwarming zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Johny Swinkels En Co

Ossebrugstraat 1 -3200Aarschot

Swinkels & Co zorgt voor de grondwerken voor aanleg of heraanleg van uw tuin zodat het terrein zaai- en plantklaar ligt voor uw nieuwe tuin. Ook bij de grondwerken voor de aanleg en renovatie van zwembaden, zwemvijvers en natuurvijvers ..

Coraco

Gaston Geenslaan 13 -3200Aarschot

Vragen over binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk of deuren? Een offerte voor een houten wandbekleding of gevelbekleding? Meer weten over de mogelijkheden voor houten trappen? Wij helpen u graag verder.