U zocht op: renovatie kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lembrechts Marc

Heihoef 7 -2275Lille

Schilderwerken Lembrechts Marc bvba is gespecialiseerd in alle soorten schilder- en renovatiewerken.Dankzij zijn vakkennis en 40 jaar ervaring, heeft zaakvoerder Marc Lembrechts het bedrijf opgebouwd tot een gevestigde waarde in zijn sector.

Van Laer-eyskens

Brulens 6 -2275Lille

Onze prachtige vloeren, trappen en deuren worden met gedrevenheid en kennis in eigentijdse en klassieke interieurs aangebracht. Onze houten producten zijn een goede investering voor de toekomst.

Vestad

Poederleese Weg 20 -2275Lille

Als veelzijdige ingenieursgroep pakt Vestad jouw bouwproject in z`n geheel aan. Van stabiliteit, energie en duurzaamheid tot veiligheid. Met extra adviezen voor een stevige toekomst.

Maintenance Magazine

Diamantstraat 5 -2275Wechelderzande

Maintenance Magazine is een vaktijdschrift over mechanisch/elektrisch onderhoud van productiefaciliteiten, machines en onderhoud/renovatie van industriële gebouwen. Het richt zich tot de maintenance managers, hoofden van de TD en de aankoopdienst.

Jg Construct

Doolstraat 12 -2275Lille

JG Construct, enerzijds een jong en dynamisch bedrijf, anderzijds een firma bulkend van de ervaring.Na meerdere jaren ervaring in de bouwsector, besloot Joeri Geentjens, als meewerkende zaakvoerder, het familiebedrijf van zijn nonkel Achiel Mertens.

Freli-bouw

Achterstenhoek 32 -2275Lille