U zocht op: renovatie op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Iot Domotica Solutions

Hillaarseik 1 -2500Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

Crivani

Leistraat 5 -2460Kasterlee

Pure eenvoud en doordacht functioneel, dat is de definitie van Crivani, of u nu kiest voor een totaalrenovatie, nieuwe keuken, ingemaakte kasten of een badkamerrenovatie.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Diels En Zoon

Achterstenhoek 2 -2275Gierle

Diels & Zn nv uit Lille is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van keramische vloeren, tegels en natuursteen. Arduin, graniet en marmer kan in ons atelier op maat worden gemaakt.

Line Productions

Guido Gezellestraat 7 -3191Hever

Line Productions interieurbouw belgie. voor zowel particulieren als bedrijven de ideale oplossing voor maatwerk. zowel binnen als buitenshuis Line Productions Interieurbouw

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Op De Weerdt Marc

Ceulemansstraat 19 -2235Hulshout