U zocht op: renovatie sanitaire installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Van Gassen Walter

Bijlstraat 119 -9120Beveren-waas

Installatietechnieken Gebruers

Keurelaan 20 -2180Antwerpen

U kan steeds bij ons terecht voor al u werken rond Centrale verwarming,sanitair en elektriciteit. Ons team staat voor u klaar voor alle plaatsing,herstellingen en onderhoud.

Sani- En Keukendecor

Grote Baan 38 -9250Waasmunster

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio.

Asr Sanitair

Provinciale Steenweg 443 -2627Schelle

U zoekt een professionele en betrouwbare loodgieter in de rupelstreek en omstreken?Wij zijn vakmannen met een jarenlange ervaring.

Van Steen Verwarming & Sanitair

Biezestraat 106 -9220Hamme (vl.)

Als particulier, architect of bouwheer kan u bij ons terecht voor een ruim aanbod aan service en dit zowel in het kader van nieuwbouw, renovaties, onderhoud als herstellingen.

Paul Dak

Volkerenlaan 47 -2610Antwerpen