U zocht op: renovatie vloer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

Cramdalin

Leefdaalstraat(mrh) 14 -2200Herentals

PVC vloeren adviseert, verkoopt en plaatst reeds meer dan 15 jaar vakkundig PVC vloertegels. Ook voor de DHZ fanaat. Ideaal voor duurzame renovatie van zwaar belaste vloeren, garages, kelders, zolders, poolhouse, ed,.....

Hervaam

Hemeldonk 5 -2200Herentals

Wij staan garant voor kwalitatieve afwerking, persoonlijk contact en flexibiliteit.Onze sterkte ligt in de combinatie van snelheid, kwaliteit, heldere communicatie en het bieden van oplossingen op maat.

B.e. Sanitair En Verwarming

Zavelheide(hrt) 7b -2200Herentals

De warmteverliesberekeningen worden door ons persoonlijk uitgevoerd. Vloerverwarming blijft nog steeds onze specialiteit, naast de standaard verwarmingsinstallaties met radiatoren. Als gehabiliteerd aardgasinstallateur (Cerga ?) zijn wij ...

Nimax

Lierseweg(hrt) 331 -2200Herentals

Kooy Project Isolatie

St.-jobsstraat(hrt) 5 -2200Herentals

Met ruim 30 jaar ervaring is Kooy Project Nederland een doorgewinterde specialist op het gebied van assemblage van kunststof dakbedekkingen. Van grote industriële hallen tot dakkapellen, zowel in de renovatie- en nieuwbouwsfeer?