U zocht op: renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Smet Jet

Nijverheidsstraat 3 -2260Oevel

Als wettelijk erkend overbrenger van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen, vaste en vloeibare stoffen, slib en afvalolie, zoekt onze firma de meest economische en milieuverantwoorde oplossing voor het vervoer en de verwerking.

Fabrieksschouwenonderneming Frans Eyckmans En Zonen

August Cannaertsstraat 22 -2260Westerlo

Wij hebben de nodige expertise en materialen in huis voor de bouw van schoorstenen, al dan niet met vuur- of zuurbestendige binnenwanden in baksteen, metaal of kunststof.

Laenen Kris

Kromstraat 19 -2260Westerlo

De Wever Dirk

August Cannaertsstraat 99 -2260Westerlo

De Wever Dirk Interieurbouw is al jarenlang specialist in interieurbouw renovatie- of verbouwingsprojecten op de Belgische markt.

Heumatop

Heiweg 1 -2260Westerlo

Heumatop is al sinds 1955 gekend als een specialist in bouwmaterialen. De jarenlange ervaring met zowel nieuwbouw als renovatie wordt sterk gewaardeerd door de klanten.

Gevelwerken Ceuppens

Tolhuis 62 -2260Westerlo

Gevelwerken Ceuppens is de geschikte keuze voor al uw renovatie- en gevelwerk. Wij leveren reeds jaren werk van topkwaliteit en kunnen een uitgebreid bestand van tevreden klanten voorleggen.

Hermans Hout & Habitat

Zone Reme 10 -2260Westerlo

Hermans Hout & Habitat - houtbouw, woningen in houtskeletbouw en bijgebouwen in eiken vakwerkbouw. H3 - Hermans Hout & Habitat Hermans Hout & Habitat H3 bvba ecologisch houtskeletbouw vakwerkbouw renovatie bijgebouwen carport carports garage garages

Bouwbedrijf Willems & C°

Nijverheidsstraat 26 -2260Westerlo

Al vele decennia ontwikkelt Bouwbedrijf Willems zich tot een betrouwbare bouwpartner voor uitdagende projecten. Nieuwbouw én renovatie. U bepaalt hoe ver u met ons in zee gaat: alleen ruwbouw,volledig afgewerkt of een tussenvorm.

Teamprocare

Nijverheidsstraat 13 -2260Westerlo

Tom Verbeeck

Gevaertlaan 47 -2260Westerlo

De Baan

Oude Zoerlebaan 79 -2260Westerlo

Albodakk

August Cannaertsstraat 127 -2260Westerlo

Timeless Building

Kemmaart 19 -2260Westerlo

Wat is er mooier dan te ontwaken in het huis van je dromen?

De Wever Guy

Renderstraat 6 -2260Westerlo

Voor de installatie van uw centrale verwarming bent u bij De Wever Guy bvba aan het juiste adres.Wij werken met hoog gekwalificeerd personeel dat regelmatig bijscholing volgt om u een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen.

Dovino Immo

Polderstraat 7 -2260Westerlo