U zocht op: renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vo-lux

Martelarenstraat 172 -2400Mol

We zijn reeds 50 jaar dé betrouwbare partner voor keukens, badkamers en maatkasten. Daarnaast kan u bij ons terecht voor totaalprojecten, renovaties en aanvullend maatwerk.Wij werken zowel voor particulieren als aannemers.

Imaxx

Spinstersstraat 8 -2400Mol

Imaxx : Professioneel én betaalbaar webdesign op maat. Imaxx te Mol is reeds jaren gespecialiseerd in webdesign, hosting en domeinnamen, zelf-aanpasbare websites (content management), email-marketing en alle service hierrond. Bekijk onze website...

Elektriciteitswerken Kris

Ferdinand-stanislas Emsenslaan 9 -2400Mol

Wij zijn een jong groeiend bedrijf dat actief is in de regio sinds januari 2000.Met klanten in alle sectoren, zoals industrie, scholen, priv nieuwbouw en renovatie.Omdat we doorgaans een klantenbestand hebben van regio...

Bouwbedrijf Ivo Frans

Mariëndal 21 -2400Mol

De voorbije jaren hebben we ons als bouwbedrijf gespecialiseerd in de nieuwbouw van bedrijfsgebouwen en hebben we ons ook verdiept in de wereld van de renovatiewerken

B.d.c. Building

Molderdijk 130 -2400Mol

BDC Building werd opgericht in 1996. Aanvankelijk hebben wij ons toegelegd op kleine verbouw- ingen en renovaties. Later ook op grotere projecten. Daar wij kwaliteit zeer belangrijk vinden was het voor ons een opsteker in 2003 het Qualibouw kwaliteit

Dakwerken Meynen

Bergstraat 18 -2400Mol

Voor Uw dak is alleen het beste goed genoeg. Daarom werken wij uitsluitend met KWALITEITSPRODUCTEN, die zowel voor renovatie als voor nieuwbouw hun vele kwaliteiten ruimschoots bewezen hebben.

Decoratie Geysen

Turnhoutsebaan 283 -2400Mol

Decoratie Geysen is meer dan een interieur- en decoratiezaak. Naast particulieren kunnen ook bedrijven bij ons terecht voor de inrichting of renovatie van hun interieur.

Renoflex

Volmolenheide 29 -2400Mol

Renovatie badkamers. Tegelwerken.

Bouwwerken Huysmans

Voortbeemden 5 -2400Mol

Wij zijn gespecialiseerd in openbare en private bouwwerken. Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in het bouwen van appartementen, scholen, woningen en constructies.

Balo Living In Style

Corbiestraat 24 -2400Mol

Balo brengt een buitengewone collectie van nationale en internationale luxemerken samen - van fashionable furniture tot high-end design accessoires. Handgekozen pièces uniques die u onderdompelen in een wereld van smaak en elegantie.

Luma

Voortstraat 23 -2400Mol

LuMa wil zich onderscheiden van een doorsnee keukenbouwer.Als familiebedrijf kunnen we onze klanten een persoonlijke aanpak bieden en stellen we de klant centraal.

Vgs Energie

Sluis 271 271a -2400Mol

VGS Energie uit Mol is dé HVAC partner voor installatie en onderhoud van ventilatie en airconditioning, voor particulieren en bedrijven.

Juna

Slachthuisstraat 125 -2400Mol